×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 18:01

ΠΑΣ Νάξου: Κάλεσμα για συζήτηση όλων των θεμάτων

Μετά από μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (Κ12 και Κ14) ο ΠΑΣ Νάξου μπαίνει σε περίοδο ανασυγκρότησης ενόψει της επόμενης σεζόν, με τα μέλη της διοίκησης να συγκαλούν Γενική Συνέλευση, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα του σωματείου.

Προβληματισμοί, προτάσεις, απόψεις, ενστάσεις και πολλά άλλα θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/6 στο γήπεδο 5χ5 mini soccer που αποτελεί τη βάση της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ συγκαλεί ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ το Σάββατο 24 Ιούνη 2017, στις 20:00,  στο γήπεδο 5X5.                                                            

Στόχος της συνέλευσης είναι να γνωστοποιηθούν στους γονείς των ποδοσφαιριστών μας τα προβλήματα και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, να ακουστούν οι απόψεις και οι προτάσεις των γονέων,  και να αποφασιστούν σε συνεννόηση με όλους τους γονείς οι επόμενες κινήσεις του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια των επιτυχιών των αγωνιστικών τμημάτων.

Αν σας αρέσει αυτό που ζει το παιδί σας στον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, αν έχετε ερωτήσεις, προβληματισμούς, ενστάσεις, προτάσεις για την βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης, δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας με τη συμμετοχή σας σε αυτή τη συνέλευση. Σας περιμένουμε όλους και σας θυμίζουμε ότι κάθε παιδί που πρωτεύει σε ήθος ή σε ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε ομάδα, κρύβει πίσω του ένα ευαισθητοποιημένο και δραστήριο γονέα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares