Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 21:01

Ο Ρικιάρντο κέρδισε αλλά Χάμιλτον- Φέτελ έκλεψαν την παράσταση

Στον πιο δραματικό και συναρπαστικό αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull κατέκτησε τη νίκη, με δεύτερο να τερματίζει ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και τρίτο να έρχεται ο 18χρονος Λανς Στρολ με Williams.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον, όταν είχαν επαφή κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Υπό κανονικές συνθήκες οι Ρικιάρντο και Στρολ αξίζουν όλη τη δόξα του χθεσινού αγώνα, καθώς ο πρώτος έγινε ο τέταρτος νικητής για φέτος κι ο μόνος που κέρδισε χωρίς να οδηγάει Mercedes ή Ferrari. Ο Καναδός έφηβος με τον τερματισμό του στην τρίτη θέση έγινε ο νεότερος πρωτοεμφανιζόμενος που ανεβαίνει στο βάθρο σε αγώνα της Formula 1 κάνοντας τους επικριτές του, που υποστήριζαν ότι στερείται και ταλέντου αλλά και οδηγικού εκτοπίσματος, να σιωπήσουν. Το talk of the town όμως, όπως συνηθίζεται να λέγεται στην Αμερική, αποτελεί αναμφισβήτητα η κόντρα μεταξύ Χάμιλτον και Φέτελ με τους δύο πολυπρωταθλητές να έχουν διπλή επαφή πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Η επαφή τους αυτή προκάλεσε στο Βρετανό πολύ εκνευρισμό και στο Γερμανό ποινή 10 δευτερολέπτων. Η ένταση όμως μεταφέρθηκε κι έξω από τη πίστα με αμφότερους να κατηγορούν τον αντίπαλό τους. Το ποιος έφταιγε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί ο καθένας να το κρίνει. Είναι ξεκάθαρο ότι η αψιμαχία τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί καθώς χθες εγκαινιάστηκε η εποχή τής μη ευγενούς άμιλλας χωρίς μεγάλη διάθεση να πέσουν οι τόνοι. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να μιλήσει με το Χάμιλτον, την ώρα που ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έλεγε ότι δε θέλει να βλέπει το συναθλητή του. Ο Νίκι Λάουντα πριν λίγη ώρα δήλωνε πως ο Χάμιλτον κάποια στιγμή θα χτυπήσει το Φέτελ, έξω από το αυτοκίνητο δίνοντας μία άλλη διάσταση στη μεταξύ τους κόντρα. Στη Mercedes αισθάνονται πολύ θιγμένοι και δεν τους αρκεί η τιμωρία που επέβαλλαν οι αγωνοδίκες στο Φέτελ.

Τί κατάληξη μπορεί να έχει αυτό το σίριαλ μόνο το μέλλον θα δείξει, ωστόσο εμείς θα ταχθούμε με την άποψη του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ ο οποίος δήλωσε, ότι ο "πόλεμος" τώρα ξεκινάει και πως ό,τι έγινε είναι δείγμα ενός πολύ συναρπαστικού πρωταθλήματος. Με όλα αυτά, η διαφορά των δύο οδηγών αυξήθηκε στους 14 βαθμούς με τους 13 εναπομείναντες αγώνες να αναμένονται εκρηκτικοί και με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και η κόντρα των δύο θα κορυφωθεί.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares