×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 22:57

Καλώ τον κ. Φρέρη και τους εκπροσώπους να αναδείξουν τα προβλήματα μας

Με προσωπική επιστολή του ο επικεφαλής της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Χρήστος Καφτηράνης τοποθετείται σχετικά με την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, καλώντας τον πρόεδρο κ. Φρέρη να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία των Κυκλάδων.

Αναλυτικά ο κ. Καφτηράνης, αναφέρει:

Την Παρασκευή στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. κρίνετε ίσως το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι Ενώσεις καλούνται να πάρουν αποφάσεις που σκοπό έχουν τον έλεγχο του ποδοσφαίρου από την εκάστοτε κυβέρνηση και κυρίως να υποβαθμίσει τη δύναμη των Ενώσεων.

Η εμπλοκή της κυβέρνησης , μέσω της δήθεν εξυγιαντικής διορισμένης διοίκησης της Ε.Π.Ο., προσπαθεί και με την υποστήριξη προέδρων Ενώσεων να "βάλει ταφόπλακα" στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την αναπτυξή του.

Πολλά άρθρα του καταστατικού , που προτείνονται , είναι τουλάχιστον αντιαναπτυξιακά και αντιδημοκρατικά!!!

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων που θα παρευρεθούν στη Γ.Σ. και κυρίως οι πρόεδροι των Ενώσεων , θα πρέπει να διαφυλάξουν ότι με κόπο κατέκτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Καλούνται να δώσουν μάχη απέναντι σε αυτούς που για δικούς τους προσωπικούς λόγους προσπαθούν να σβήσουν τη φλόγα και την αγάπη όλων των φιλάθλων και ιδιαίτερα της νεολαίας στον "βασιλιά" του αθλητισμού , το ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων οφείλει, δια των εκπροσώπων της , να δώσει τη δική της μάχη με μοναδικό στόχο και σκοπό , τις ανάγκες του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Πρέπει απρόσκοπτα να συμπαραταχτεί με τις Ενώσεις εκείνες που δίνουν την αληθινή μάχη για το ποδόσφαιρο και όχι με εκείνες που για προσωπικούς και μόνο λόγους αυτοπαρουσιάζονται "εξυγιαντές".

ΤΗΝ εξυγίανση και πόσο αυτή βοήθησε τα Σωματεία τω Νησιών μας το ζήσαμε πολύ καλά τα δυο τελευταία χρόνια!!!!

Καλώ τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους μας να δώσουν και να αναδείξουν τα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία μας και να επιδιώξουν λύσεις και όχι λόγια !!!

Είναι μια σημαντική μάχη, τους καλώ να συμπαραταχτούν με άλλες Ενώσεις που νοιάζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι με αυτούς που θέλουν να καταργήσουν ή να ποδοπατήσουν την Ε.Π.Ο. Πρέπει να δοθεί μάχη και να κερδηθεί , απέναντι σε εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν να περάσουν στο καταστατικό τη συνέχεια του ελέγχου της Ε.Π.Ο.

Η λειτουργία της Ε.Π.Ο. ως κυβερνητική ΔΕΚΟ πρέπει να τελειώσει και η ΕΠΣ Κυκλάδων οφείλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οφείλει να αφουγκραστεί τα προβλήματα των Σωματείων της και με βάσει αυτά και μόνο να πάρει θέση.!!!

Οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση και στάση θα είναι εκ του "πονηρού" και σίγουρα όχι υπερ των Σωματείων !!!

Προσωπικά θα επικροτήσω και θα στηρίξω προτάσεις και θέσεις που θα έχουν ως στόχο τη λύση των προβλημάτων των Σωματείων μας και της βελτίωσης του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου!!

Θα είμαι κάθετα αντίθετος σε προτάσεις και θέσεις που έχουν ως μοναδικό στόχο το προσωπικό όφελος προσώπων .....!!!!

Χρήστος Καφτηράνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares