Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 21:11

Στη Μύκονο η χλιδή των αυτοκινήτων του ''Gumball 3000'' [vid-pics]

Η Μύκονος σήμερα (7/7) υποδέχτηκε το Gumball 3000, το οποίο τερμάτισε στο "Νησί των ανέμων" φέρνοντας κάπως έτσι τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο και μαζί τους, τους διάσημους οδηγούς τους.

Το Gumball 3000 ξεκίνησε από την Ρίγα της Λετονίας την 1η Ιουλίου και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τερματίζοντας στη Μύκονο έχοντας διανύσει μια διαδρομή εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων περνώντας από Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Ντουμπρόβνικ, Τίρανα και Αθήνα. 

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Gumball 3000  έφτασαν σήμερα Μύκονο όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στις 14:30 στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου. Η λήξη της διοργάνωσης θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουλίου με ακόμα μία παρέλαση από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. 

Το event αποτελεί θεσμό εδώ και 19 χρόνια, ενώ το 2018 όπου θα γιορταστεί η επέτειος των 20 ετών από την πρώτη πορεία, η διαδρομή του ταξιδιού θα ξεκινήσει από το Λονδίνο και θα καταλήξει στο Τόκιο.

Το event έχει και φιλανθρωπική διάσταση, καθώς σε ετήσια βάση επιλέγεται από τους διοργανωτές φορέας φιλανθρωπικού σκοπού, στον οποίο κατευθύνεται μέρος των εσόδων της δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στάσεις πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις όπως η Βουδαπέστη και το Ντουμπρόβνικ. Το κομβόι αποτελείται από πανάκριβες φίρμες αυτοκινήτων όπως Ferrari, Maserrati, Lotus, Lamborgini, Porsche, Jaguar…

Κατά τη διαδρομή των οχημάτων από τη Ρίγα προς τη Μύκονο, επελέγησαν από τους διοργανωτές για τις διανυκτερεύσεις και τις μικρές ανάπαυλες, πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών αλλά και πόλεις με ελκυστικά χαρακτηριστικά, οι οποίες προβάλλονται τουριστικά μέσω των ρεπορτάζ και των ανταποκρίσεων που μεταδίδονται από τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την αποστολή.

Το «Rally Gumball 3000» αποτελεί ένα διεθνές ετήσιο γεγονός του κόσμου του αυτοκινήτου και αφορά διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων από οχήματα τα οποία χαρακτηρίζονται από μεγάλη αξία τεχνολογική ή ιστορική.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

-

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares