×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 13:15

Τα όνειρα και τα παραμύθια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

Η οικοδέσποινα του Ios3on3, Βασιλική Πετρίδου έκανε τον απολογισμό του τουρνουά μια εβδομάδα μετά την πανηγυρική λήξη του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο facebook:

«Τα όνειρα και τα παραμύθια μπορουν να γίνουν πραγματικότητα… Αρκεί να τα πιστεύεις, να τα θυμάσαι ακόμα οταν ξυπνήσεις και να εχεις δίπλα σου ανθρώπους που διαλέγουν, θέλουν και μπορουν να σε στηρίξουν. Μια εβδομάδα μετά απο την πιο μαγευτική Κυριακή της ζωής μου “τσιμπιέμαι» ακόμα. Οι εικόνες από τα γήπεδα της Χώρας, γεμάτα με μικρούς και μεγάλους, πολλοί απο αυτούς “αθλητές μου” απο τα Ios Basketball Camp να χαίρονται και να παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ ή να ειναι εθελοντές, τις κερκίδες κατάμεστες με χαμογελα και περήφανεια, τον γιό μου Anthony Michalopoulos που μου έκανε έκπληξη και ηρθε απο την Αμερική για να στηρίξει την ονειροπόλα μαμα του, να παιζει στο ιδιο γήπεδο μαζί με τα μπασκετικά ειδωλά μας… Η Ιος, το νησί που αγαπώ, και διάλλεξαμε ως οικογένεια να το κανουμε δευτερο σπιτι μας, ζωντανά για δύο ώρες στην ΕΡΤ!!! Αυτές οι εικόνες με κάνουν και δακρύζω και δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου.

Το Ιος 3 ON 3 δεν ήταν δική μου ιδέα. Ηταν του Dimitris Papanikolaou που το οργάνωσε όλο και του οποίου την φιλία, την καλοσύνη και ποιότητα ψυχής στηρίξανε ένας και ένας οι τεράστιοι αυτοί αθλητές που συμμετειχαν αφιλοκερδώς, οι οποίοι μέσα από την καριέρα τους όχι μόνο μας εχουν χαρήσει αλησμόνητες στιγμές, χαρά και εθνική περηφάνια αλλά που με το ήθος τους γίνανε αρωγοί και παιδαγωγοί στο μεγάλωμα και το ήθος των παιδιών μας.

Ολα τα παραμύθια έχουν και ένα δράκο… Εμείς είχαμε τον ΚΑΛΟ, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παίκτη, προπονητή, άνθρωπο Παναγιώτη Γιαννάκη που όχι μόνο μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και με την ατελείωτη καλοσύνη και ταπεινότητά του.
Ναι… Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα στο πανέμορφο νησί της Ιου, με την στήριξη και την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του επαρχείου και του δήμου Ιητών με την βοήθεια από «την πανταχού παρούσα» και οργανώτρια Angela Pakos και την εμπνευσμένη δύναμη του Giannis Batsalis. Για πρώτη φορά στην ζωή μου έπαιξα στην ίδια ομάδα με τις κόρες μου Zoi Michalopoulou και Melissa Michalopoulou και το ευχαριστώ πάει στην φίλη μου Argyro Santorinaki που με παρότρυνε να φτιάξουμε ομάδα.

Επειδή όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν ένας ατελείωτος εφιάλτης όταν έρθει η ώρα του απολογισμού άμα δεν έχεις καποιον να σου κρατάει το χέρι όταν ξυπνήσεις, να σε εμπνεει να ονειρευτείς ξανά, αλλά και να σε στηρίζει για να γίνουν και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα ποτε να ονειρευτώ αν δεν ειχα διπλα μου τον Αγγελο που εδώ και 34 χρόνια εχει υπάρξει ο βράχος μου, η πηγή της εμπνευσής μου, και το μαγικό ραβδί που με την καλοσύνη της ψυχής του έχει κάνει την ζωή μου ένα παραμύθι».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares