Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 19:03

Ο ΑΟ Σύρου «χαιρετά» τον Ραμπαβίλα

Όπως έχουμε τονίσει αρκετό καιρό τώρα ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Σύρου και το σενάριο αυτο φαίνεται να επιβεβαιώνεται, καθώς ο αρχισκόρερ και αρχηγός των Νταμπλούχων, χθες έμεινε ελεύθερος και επίσημα από τον ΑΟ Σύρου.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Παναγιώτη Ραμπαβίλα θα γίνει και επίσημα γνωστός το Σαββατοκύριακο, καθώς όπως είχαμε γράψει ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από ομάδα της Χαλκίδας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης.

Ο ΑΟ Σύρου, ανήμπορος να κρατήσει τον παίκτη στις τάξεις του, με μία ανακοίνωση σε ιδιαίτερα φορτισμένο ύφος και με αρκετή δόση εξωτερίκευσης συναισθημάτων, κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε τη “Λύση της συνεργασίας” της ομάδας μας με τον Αιγιώτη στραικερ “πιστολέρο” και Αρχηγό κατά την εφετινή αγωνιστική σεζόν Ραμπαβίλα Παναγιώτη.

Ήταν Δεκέμβριος του 2014 , όταν πρωτοφόρεσες την “βαριά” κιτρινομπλέ φανέλα της αγαπημένης ομαδάρας του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.

ΜΑΖΙ στεναχωρεθήκαμε , κλάψαμε στον περιβόητο Τελικό της Πάρου του 2015 , ΜΑΖΙ χαρήκαμε , γελάσαμε όταν κερδίζαμε τόσους και τόσους αγώνες και φυσικά πάνω απ’όλα όταν κατακτήσαμε το πολυπόθητο “Νταμπλ”.

Παναγιώτη μας σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας , για το ήθος σου , να ξέρεις πολύ καλά , όπως άλλωστε πρέπει να το γνωρίζεις ότι ΔΕΝ ξεχώρισες μόνο εντός των 4 γραμμών του γηπέδου για το απίστευτο ταλέντο σου , την ποδοσφαιρική σου μαγκιά , μαεστρία και για την έμφυτη εκτελεστική σου δεινότητα

Ξεχώρισες και εκτός γηπέδου.

Θα μας μείνουν απίστευτες οι πλάκες , οι “ίντριγκες” και άλλα πολλά.

Η απουσία σου θα μείνει ανεξίτηλη και θα αφήσει τεράστιο κενό.

Δεν σου λέμε “Αντίο” , αλλά εις το επανιδείν!!!

Διότι ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι κάποια “ποδοσφαιρική” ημέρα οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν κάτω από καλύτερες συνθήκες , και πάλι φορώντας την “κιτρινομπλέ φανέλα” με έμβλημα το Νησί μας στο στήθος σου , θα ξαναεκτελείς τα αντίπαλα δίκτυα!!!

Καλή Επιτυχία στη νέα σου ομάδα όπου είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι και εκεί θα λάμψεις και θα ξεχωρίσεις.

Εις το επανιδείν  λοιπόν Παναγιωτάκη μας!!!

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Οι Φίλοι σου

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πρόεδρος

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & Εκτελών χρέη Γραμματέα

                                                                           

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares