Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 22:58

Επέλεξα τον Πανθηραϊκό γιατί είναι σοβαρό σωματείο με στόχους

Πριν λίγο, με την επίσημη ανακοίνωση του Πανθηραϊκού επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας της Σαντορίνης με τον έμπειρο κυνηγό Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, μέσω του sportcyclades.gr δήλωσε ότι σημαντικό ρόλο να πει το ναι στον Πανθηραϊκό έπαιξε η διοικητική σταθερότητα, ο προπονητής και οι στόχοι της ομάδας. Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη του ομάδα τον Παναργειακό:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Πανθηραϊκό. Επέλεξα να έρθω εδώ λόγω της διοικητικής σταθερότητας και του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, όπως επίσης και για τον προπονητή κ. Αρχοντάκη, που έχω ξανά συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Σημαντικό ρόλο να πω το ναι έπαιξαν και οι σοβαρές βλέψεις που έχει η ομάδα φέτος για κάτι καλύτερο. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας που έχει βάλει η διοίκηση και να έχουμε μια χρόνια γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς» Απατώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρώην του ομάδα, ο Παναγιωτόπουλος είπε: «Έχω μεγαλώσει στη ομάδα του Άργους και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτούς»...

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares