Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 14:34

Η ΛΕΜΟΝ φιλοξενεί τον Ανδρέα Ψυχογιό στη Νάξο

Η ΛΕΜΟΝ δραστηριοποιείται και πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά, φιλοξενώντας τον πρωταθλητή με μεγάλες διεθνείς συμμετοχές Ανδρέα Ψυχογιό.

Η ΛΕΜΟΝ αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση:

Φιλοξενούμε τον Ανδρέα Ψυχογιό στο Μοτοσυκλετιστικό νησί των Κυκλάδων και τιμούμε την Αθλητική πορεία του εντός και εκτός πίστας.
Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε όσοι ενδιαφέρονται από κοντά τον άνθρωπο που τιμά τα χρώματα της Ελλάδος σε μια Παγκόσμια Διοργάνωση και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες που αφορούν την δράση των μοτοσυκλετιστικών λεσχών στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η Νάξος έχει την δύναμη και το όραμα να υποστηρίξει αξιόλογες δράσεις εντός του Νησιού και γιατί οχι σιγά σιγά και εκτός αυτού.
Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου είναι παρών και καταθέτει κάθε στιγμή το καλύτερο εαυτό της σε κάθε προσπάθεια.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :
ΣΑΒΒΑΤΟ 29-7-2017 και ώρα 13΄00 υποδοχή του καλεσμένου μας απο τα μέλη της λέσχης στο λιμάνι μας. (μεταφορά στην Μονή και στον elaiolithos όπου και θα διαμείνει) ευγενική χορηγία της Μαράκη Ελένη.

Το βράδυ στις 21΄00 στην Πλατεία στο Χαλκί θα έχουμε την παρουσίαση του Ανδρέα Ψυχογιού όπου και θα ανακοινωθεί η στήριξη της ΛΕ.ΜΟ.Ν στην προσπάθεια του όπως και θα τιμηθεί ως επίτιμο μέλος μας.( στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και η Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα του Έλληνα αναβάτη)
Την Κυριακή 30-7-2017 το πρωί θα κάνουμε μαζί με τον Ανδρέα μια όμορφη βόλτα στα ασφάλτινα κομμάτια του νησιού μας....που σίγουρα θα ερωτευθεί.Έχοντας γράψει μερικά μοναδικά χιλιομετράκια όλοι παρέα θα χωρίσουμε για να ξεκουραστούμε, δίνοντας ραντεβού στις 21:00 το βράδυ στο Plaka Watersports Naxos όπου και θα παρτάρουμε όλοι μαζί με τις μουσικές επιλογές των δικών μας Djs DOC Giorgio protopapadakis & franki.g και μάλλον θα ακούσουμε και τον βρηχισμό του μοτέρ της HONDA.

Και τέλος την Δευτέρα το πρωί θα αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας πια για το δικό του ταξίδι σε λίγες μέρες στο isle of man.

Σας περιμένουμε μιας και με παρέα είναι πιο ωραία.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: BLUE STAR - FUN CAR&RIDES
ELAIOLITHOS όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας AEGEAN VOICE - SPORT CYCLADES - CYCLADES VIDEO - CYCLADES VOICE.GR - NAXOS PRESS - SPEIRA.

20157946_650056868536768_9090542606423877516_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares