Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 00:39

Το «παράσημο» του Νίκου Βουτσίνου

Πόσες φορές μέσα από αυτή τη σελίδα έχουμε τονίσει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του προπονητή στις μικρές ηλικίες; Πρέπει πάνω από όλα να είναι παιδαγωγός, αλλά να διαθέτει παράλληλα όσες ιδιότητες μπορεί να σκεφθεί κάποιος! Βλέπετε έχει να κάνει με παιδιά, με χαρακτήρες που πλάθονται όπως ο πηλός... Άρα όσο πιο καλός είναι ο «μάστορας τόσο πιο καλό θα είναι το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Βουτσινος μετά από 7 χρόνια παρουσίας στον Αίαντα Σύρου, αποφάσισε να κάνει κάτι νέο στη καριέρα του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Πάγου. Όμως, όπως δείχνουν τα μηνύματα που παίρνουμε ο Νίκος Βουτσίνος έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, ενώ έχει γαλουχήσει ποδοσφαιρικά 100αδες παιδιά.

Μέχρι εδώ όμως, τα υπόλοιπα για την αξία και την προσωπικότητα του Νίκου Βουτσινου τα γράφει ένας πατέρας και ένας γιος στη σελίδα τους στο facebook, λόγια τα οποία τα αφαιρέσαμε έπειτα από συνεννόηση με τους άμεσα εμπλεκόμενους, καθώς διαπιστώσαμε ότι κάποιοι προσπάθησαν να μας εξαπατήσουν και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Πιστεύουμε ότι αυτό το παράσημο είναι το σημαντικότερο για έναν προπονητή όπως ο Νίκος Βουτσίνος.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares