×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 15:47

Νούσια και Μπολέτου μιλούν για τη νέα ''πρόκληση'' του Πανναξιακού

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Πανναξιακού περί απόκτησής τους, η Κατερίνα Μπολέτου ερχόμενη από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και η Αποστολία Νούσια που επιστρέφει στο νησί της Νάξου για δεύτερη φορά, μιλούν για πρώτη φορά στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, θέτοντας κατά κύριο λόγο, τους στόχους που έχουν θέσει οι ίδιες, για την ερχόμενη σεζόν.

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τη στιγμή που η διοίκηση του Πανναξιακού προχώρησε στις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις.

Οι επιλογές που γίνονται με πολύ προσεκτικές αξιολογήσεις και οριοθετούν ουσιαστικά το μέλλον του δευτεραθλητή Ελλάδας.

Δύο εξ αυτών είναι η Κατερίνα Μπολέτου, αγωνιζόμενη μέχρι πρότινος με τα χρώματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αλλά και της Αποστολίας Νούσια, η οποία έχει αγωνιστεί ξανά με τον Πανναξιακό, ενώ πέρυσι άνηκε στην ομάδα της ΑΕΚ.

ΜΠΟΛΕΤΟΥ

Οι δύο αθλήτριες δεν αρνήθηκαν στην πρότασή μας, να μιλήσουν για τη νέα τους ομάδα. Τον λόγο πήρε η Κατερίνα Μπολέτου η οποία δήλωσε:

«Ευχαριστώ παρά πολύ την διοίκηση της Νάξου αλλά και τον προπονητή κύριο Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι φέτος με τα χρώματα του δευτεραθλητή Ελλάδας! Στόχος μου είναι να δώσω στην ομάδα τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω λάβει ήδη μηνύματα από τον κόσμο του νησιού και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια τόσο καυτή έδρα».

ΝΟΥΣΙΑ

Στη συνέχεια η Αποστολία Νούσια πανευτυχής για την επάνδρωσή της στην ομάδα του Πανναξιακού τόνισε:

 «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους ανθρώπους της Νάξου για τον αγώνα που δίνουν, γιατί πραγματικά αγαπούν την ομάδα, όπως επίσης την αγάπησα και εγώ...Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου Κώστα Παπαδόπουλο και εύχομαι ότι καλύτερο για την φετινή σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα».

Πως αισθάνεσαι που θα επιστρέψεις σε γνώριμα για εσένα λημέρια?

«Πολύ χαρούμενη γιατί ξέρω τους ανθρώπους εκεί και με πολύ δουλειά εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα?

«Να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να είμαστε ψηλά όπως τα τελευταία χρόνια».

Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και εντός του Σαββατοκύριακου, είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Σλοβένα διεθνής Μόνικα Πότοκαρ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΟ Θήρας, ενώ η Σοφία Βασιλάκη, παλιά αθλήτρια του ΠΑΟΝ, ενσωματώθηκε στο σύλλογο της Νάξου, θέλοντας και εκείνη με τη σειρά της να δώσει χείρα βοηθείας στην μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του νησιού, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστική νότα.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares