Καταγγελία Καφτηράνη στην ΕΠΟ για παρατυπίες της ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Καταγγελία Καφτηράνη στην ΕΠΟ για παρατυπίες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Χρήστος Καφτηράνης, με επιστολή του κάνει λόγω για παρατυπίες στις αποφάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων και επικεντρώνει στις εκλογές της ΕΠΟ, όπου τονίζει ότι οι διαδικασίες δεν έγιναν ως έπρεπε, ενώ μας κοινοποίησε και την επιστολή διαμαρτυρίας προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Καφτηράνη:

Δεν μπορούμε να μην πληροφορήσουμε τα Σωματεία και το φίλαθλο κόσμο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου , για άλλη μια φορά , με ποιο τρόπο διοικείται η ΕΠΣΚ και πως παίρνονται οι αποφάσεις.

Δυστυχώς ούτε τα προσχήματα τηρούνται. Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είτε γίνονται τηλεφωνικά , είτε και καθόλου και μάλιστα για θέματα πολυ σοβαρά.

Η πλειοψηφία της ΕΠΣΚ συνεχίζει να λειτουργεί ( αν λειτουργεί) με ένα πρωτόγνωρο τρόπο που δεν έχει και ούτε είχε ποτέ προηγούμενο.

Το καταστατικό το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αφού το άλλαξαν μετά την εκλογή τους ....άκουσον - άκουσον τα Σωματεία στις εκλογές ψήφισαν και εξέλεξαν 9 μέλη στο ΔΣ , οι εδώ εξυγιαντές πρόσθεσαν άλλα δυο για να ύπάρχει λέει πολυφωνία....παρεπιπτόντως κάποια από τα μέλη εχουν χαθεί εδώ και 6-7 μήνες..... ποια πολυφωνία;;;; Δυστυχώς η ΕΠΣΚ το έχουμε ξαναπεί έχει μεταφερθεί και λειτουργεί σε άλλους χώρους και με πρόσωπα μη εκλεγμένα!!!

Έτσι λοιπόν , στο δια ταύτα , η συνεδρίαση της περασμένης τρίτης που αφορούσε για μας σοβαρά θέματα , θυμίζω εκλογές ΕΠΟ , προκηρύξεις των πρωταθλημάτων , πραγματοποιήθηκε κατά τον κ. Φρέρη τηλεφωνικά!!!

Επαναλαμβάνω τηλεφωνικά και ΟΧΙ με τηλεδιάσκεψη όπως διαδίδεται....ΡΩΤΟΎΜΕ: Προβλέπεται από το καταστατικό τέτοιου είδους συνεδρίαση;;;

Μπορούμε να αναπτύξουμε διάλογο , να ακουστούν όλες οι απόψεις και να αποφασίσουμε;;; Φυσικά ΟΧΙ!!! Συνέβη και το τραγελαφικό ...οι προκηρύξεις , που δεν είχαν καν συζητηθεί στο ΔΣ , άρα δεν τις γνωρίζαμε -εκτός φυσικά από αυτόν τον παντογνώστη που τις γράφει - κάνοντας συρραφή από προηγούμενες ...,είχαν δημοσιευτεί από τα τοπικά ΜΜΕ την προηγούμενη μέρα!!!!

Έτσι λοιπόν άλλο ένα τηλεφωνικό ΔΣ αποφάσισε , κατά τον κ. Φρέρη , να στηρίξει η ΕΠΣΚ τον κ. Γραμμένο ως υποψ. πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ίδιο τον κ. Φρέρη ως υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος .

Φυσικά για τον άλλο υποψήφιο ούτε κουβέντα!!! Τι είχαμε αποφασίσει όμως στην ΓΣ του Ιουνίου;;;; Με δική μου πρόταση , την οποία αποδέχτηκε και ο κ. Φρέρης , δεσμευτήκαμε πως αν υπάρχουν δυο ή περισσότεροι υποψήφιοι να ερωτηθούν τα Σωματεία και μόνο τα Σωματεία να μας υποδείξουν ποιον από τους υποψηφίους θα στηρίζαμε.!!!

Έγινε αυτό ;;;; Ρωτήθηκαν τα Σωματεία;;; Φυσικά ΟΧΙ!!! Προσωπική επιλογή κάποιων για τους δικούς τους λόγους!!!

Για μας το ξαναλέμε για άλλη μια φορά η ΕΠΣΚ ανήκει στα Σωματεία και αυτά θα έπρεπε να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αποφάσεις !!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους στείλαμε επιστολή στην εκλογική επιτροπή της προσωρινής Δ. ΕΠΟ κάνοντας γνωστό τον τρόπο συνεδρίασης του ΔΣ και ζητούμε την ακύρωση του.

Την απάντηση την γνωρίζουμε!! Εξάλλου" Γιάννης κερνά - Γιάννης πίνει" . Δεν μπορούμε όμως και να κωφεύουμε ή να εθελοτυφλούμε!!!

Δυστυχώς για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ο συνδυασμός της πλεοψηφίας "η ισχύς εν τη ενώσει" βαδίζει ολοταχώς και οδηγείται σε μια "παρέα" με τίτλο "η ισχύς εν τη διαλύσει".

Η επιστολή προς την ΕΠΟ

Προς: Την Εκλογική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

ΘΕΜΑ: Δήλωση – Καταγγελία Χρήστου Καφτηράνη, μέλους Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σχετικά με τις διαδικασίες υπόδειξης υποψηφίων και εκλογής εκπροσώπων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 18.08.2017.

 Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιθυμώ να καταγγείλω ενώπιον σας παράτυπες και παράνομες διαδικασίες που έλαβαν χώρα στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σχετικά α. με υποδείξεις υποψηφίων  και β. με την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 18.08.2016.

Στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και με δεδομένη την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης μεταξύ των μελών του Δ.Σ. (εξαιτίας των γεωγραφικών συνθηκών) εξελίχθηκε μια διαδικαστική παρωδία με την αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου κ. Φρέρη που καθιστά παράνομες όλες τις αποφάσεις για την συμμετοχή της Ε.Π.Σ. στην ως άνω Γενική Συνέλευση.

Ειδικότερα:

α. Τη Δευτέρα 07.08.2016 ρωτήθηκαν, μέσω απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Φρέρη, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης αν στηρίζουν ή όχι την υποψηφιότητα του κ. Γραμμένου για τη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. στις επικείμενες εκλογές. Καμία απολύτως αναφορά στην ύπαρξη και άλλου υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου και βεβαίως καμία διάθεση να ερωτηθούν τα μέλη και για την δεύτερη υποψηφιότητα.

β. Την Τρίτη 08.08.2017 και ώρα 12.00 κληθήκαμε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, όπου με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης η Ένωση θα αποφάσιζε για τη στάση της στη Γενική Συνέλευση των εκλογών. Αντί για τηλεδιάσκεψη, την οποία κανείς δεν κατάλαβε γιατί επικαλέστηκε ο Πρόεδρος από την ώρα που δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή, γίναμε μάρτυρες …τηλεφωνικής διάσκεψης. Ο υπογράφων και ο κ. Ξαγοράρης, Ταμίας του Δ.Σ.,  μοναδικοί παρόντες με τον κ. Φρέρη, με φυσική παρουσία, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. παρακολουθούσαμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης να «επικοινωνεί» ( στην πραγματικότητα ή στην φαντασία του μας είναι άγνωστο) τηλεφωνικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να «συνομιλεί», δήθεν, μαζί τους και να «εκμαιεύει», έτσι δήλωνε μετά το τέλος κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας, τη συμφωνία τους τόσο στην στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Γραμμένου όσο και στην υπόδειξη του ιδίου του κ. Φρέρη, ως υποψηφίου για μια θέση αναπληρωματικού μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

γ. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθήθηκε και για την εκλογή του αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Γενική Συνέλευση. Απλές τηλεφωνικές επαφές, τις οποίες αυθαίρετα πραγματοποιούσε δήθεν ο κ. Φρέρης, χωρίς κανείς να είναι σε θέση εκείνη την ώρα να επιβεβαιώσει το παραμικρό. Ο. κ. Νίκος Παρίσης που «εκλέχθηκε» με τη διαδικασία αυτή δεν ήταν καν παρών στη συνεδρίαση

δ. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ καμία συνεδρίαση του Δ.Σ., όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικό της Ένωσης και είθισται να πραγματοποιείται για μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως είναι οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Ε.Π.Ο. Τι έγινε; Μια τηλέφωνική «περατζάδα» του κ. Φρέρη με μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. την οποία ο ίδιος πραγματοποιούσε και ο ίδιος επιβεβαίωνε, όπως και το αποτέλεσμα της.

Κατόπιν όλων αυτών καταγγέλλω ενώπιον σας την όλη διαδικασία ως παράνομη και παράτυπη, υποστηρίζω βάσιμα ότι δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ΄ελάχιστο στις καταστατικές διατάξεις και διαδικασίες της νόμιμης συνεδρίασης του οργάνου της Ένωσης, είναι πλήρως εκτός των οριζόμενων νόμιμων διαδικασιών για ανάλογες αποφάσεις και ζητώ:

α. Την ακύρωση της υποψηφιότητας του κ. Φρέρη για μια θέση αναπληρωματικού μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και την μη ανακήρυξη του από την Εκλογική Επιτροπή ως υποψηφίου.

β. Την ακύρωση της εκλογής του κ. Νίκου Παρίση, ως αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 18.08.2017 και την απαγόρευση συμμετοχής του στις εργασίες της.

Χρήστος Καφτηράνης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

επιστροφή στην κορυφή

Λευκή ισοπαλία στο Ναξιακό ντέρμπι [pics-vid-stats]

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Νάξου μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του Αστέρα Τραγαίας που ήταν το τελευταίο χρονικά ματς που έκλεισε την ποδοσφαιρική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου. …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Εύκολο απόγευμα για την Άνω Μερά [vid-stats-pics]

Μια εύκολη νίκη με 7-0 πήρε η Άνω Μερά απέναντι...

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων (20-22/10)

Δείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Κυκλάδων για...

Συνεχίζει ακάθεκτο το Φιλώτι [pics]

Το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς κατέκτησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου...

Κ14 ΠΑΣ Τήνου - Άνω Μερά [Live Stream]

Παρακολουθήστε ζωντανά από την Τήνο τη σημαντική αναμέτρηση της Κ12...

Άνω Μερά - Σύρος 2002 [Live Stream]

Δείτε από τη σελίδα μας στο facebook σε ζωντανή μετάδοση...

Νίκη ουσίας για τη Θύελλα Καμαρίου

Τη νίκη που συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς, πήρε η...

ΑΟ Πάγου - ΑΟ Μυκόνου 2-0 [vid]

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση...

Πανθηραϊκός - Ταμυναϊκός [Live Score]

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα που θα γίνει σήμερα Κυριακή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων (20-22/10)

Δείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 21 και 22 Οκτωβρίου.

Συνεχίζει ακάθεκτο το Φιλώτι [pics]

Το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς κατέκτησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου που επικράτησε 4-2 του ΑΣ Ίου στον αγώνα που έγινε...

2 στα 2 για τους Έφηβους του Περιστεριώνα

Τις νίκες τους ζευγάρωσαν οι έφηβοι του Περιστεριώνας Τήνου όπου επικράτησαν στην Άνδρο του τοπικού Αθλητικού Ομίλου με …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων Μπάσκετ (20-22/10)

Δείτε το τελικό πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚ Κυκλάδων για το Σαββατοκύριακο.

Αποτελέσματα της πρώτης μέρας Mykoleague 5!

Πλήθος κόσμου και παικτών, ανέβηκε σήμερα στην Άνω Μερά σε μια μπασκετική συνάντηση που δεν είχε προηγούμενο.

Άνετο πέρασμα του ΓΣ Μυκόνου από την έδρα του Άρη Σύρου

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα πέρασαν από το κλειστό της...

ΑΟ Μυκόνου - ΑΟ Ερμούπολης Εφήβων Live Stream

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα μας στο...

Σήμερα το πρώτο "ραντεβού" της Mykoleague

Όλη η μπασκετική κοινωνία της Μυκόνου έχει δώσει ραντεβού σήμερα...

Οι βαθμολογίες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων

Η μάχη στα πρωταθλήματα μπάσκετ φουντώνει, με την ερχόμενη αγωνιστική...

Πρωταθλητές οι Flaskos Sharks και τώρα... Mykoleague 5!

Ξεκινάμε τη 5η Mykoleague από... πέρυσι καθώς το μόνο που...

Τον Γ.Σ. Μυκόνου υποδέχονται οι παίδες του Άρη Σύρου

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη...

Τζάμπολ στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League (το πρόγραμμα)

Στη γραμμή εκκίνησης βρίσκονται οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης...

Τα ρόστερ των ομάδων του «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2017 – 2018»

Με δώδεκα ομάδες θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά το τοπικό...

Άκυρη λόγω προκήρυξης η πρόκριση του Φοίνικα

Σύγχυση επικράτησε μετά την ανακοίνωση του Φοίνικα σχετικά με την πρόκριση του στην τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» καθώς μία λεπτομέρεια στην προκήρυξη που είχε περάσει απαρατήρητη αλλάζει τα δεδομένα και η ομάδα της Σύρου μένει εκτός θεσμού. …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΛΕΙ

Νίκησε και προκρίθηκε ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Χαλκίδα πήρε τη νίκη – πρόκριση με 3-2. Η ομάδα του...

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Φοίνικα Σύρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του νησιού να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών...

Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Σαντορίνης

Ο ΑΟ Θήρας κοίταξε κατάματα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά η...

Με το δεξί στο πρωτάθλημα ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Θετικό ήταν το ξεκίνημα της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού...

Πανναξιακός ΑΟΝ - Αίαντας Ευόσμου [Live Stream]

Δείτε σε live streaming στις 18.00, την αναμέτρηση μεταξύ του...

ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός [ Live Stream ]

Παρακολουθήστε ζωντανά στις 17:30 από το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον...

Βήμα πρόκρισης για το Φοίνικα Σύρου

Ο Φοίνικας αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Εθνικό...

Αυτός είναι ο Αίαντας Ευόσμου που έρχεται στη Νάξο

Πάμε να γνωρίσουμε ποιος είναι ο Αίαντας Ευόσμου, ο οποίος...

Στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα

Με προίκα την περσινή εκπληκτική σεζόν και αφήνοντας πίσω του...

Στόχος η είσοδος στη τετράδα

Με τον Γιώργο Ρούση προπονητή ο ΑΟ Θήρας ξεκινά την...