Καταγγελία Καφτηράνη στην ΕΠΟ για παρατυπίες της ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Καταγγελία Καφτηράνη στην ΕΠΟ για παρατυπίες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Χρήστος Καφτηράνης, με επιστολή του κάνει λόγω για παρατυπίες στις αποφάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων και επικεντρώνει στις εκλογές της ΕΠΟ, όπου τονίζει ότι οι διαδικασίες δεν έγιναν ως έπρεπε, ενώ μας κοινοποίησε και την επιστολή διαμαρτυρίας προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Καφτηράνη:

Δεν μπορούμε να μην πληροφορήσουμε τα Σωματεία και το φίλαθλο κόσμο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου , για άλλη μια φορά , με ποιο τρόπο διοικείται η ΕΠΣΚ και πως παίρνονται οι αποφάσεις.

Δυστυχώς ούτε τα προσχήματα τηρούνται. Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είτε γίνονται τηλεφωνικά , είτε και καθόλου και μάλιστα για θέματα πολυ σοβαρά.

Η πλειοψηφία της ΕΠΣΚ συνεχίζει να λειτουργεί ( αν λειτουργεί) με ένα πρωτόγνωρο τρόπο που δεν έχει και ούτε είχε ποτέ προηγούμενο.

Το καταστατικό το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αφού το άλλαξαν μετά την εκλογή τους ....άκουσον - άκουσον τα Σωματεία στις εκλογές ψήφισαν και εξέλεξαν 9 μέλη στο ΔΣ , οι εδώ εξυγιαντές πρόσθεσαν άλλα δυο για να ύπάρχει λέει πολυφωνία....παρεπιπτόντως κάποια από τα μέλη εχουν χαθεί εδώ και 6-7 μήνες..... ποια πολυφωνία;;;; Δυστυχώς η ΕΠΣΚ το έχουμε ξαναπεί έχει μεταφερθεί και λειτουργεί σε άλλους χώρους και με πρόσωπα μη εκλεγμένα!!!

Έτσι λοιπόν , στο δια ταύτα , η συνεδρίαση της περασμένης τρίτης που αφορούσε για μας σοβαρά θέματα , θυμίζω εκλογές ΕΠΟ , προκηρύξεις των πρωταθλημάτων , πραγματοποιήθηκε κατά τον κ. Φρέρη τηλεφωνικά!!!

Επαναλαμβάνω τηλεφωνικά και ΟΧΙ με τηλεδιάσκεψη όπως διαδίδεται....ΡΩΤΟΎΜΕ: Προβλέπεται από το καταστατικό τέτοιου είδους συνεδρίαση;;;

Μπορούμε να αναπτύξουμε διάλογο , να ακουστούν όλες οι απόψεις και να αποφασίσουμε;;; Φυσικά ΟΧΙ!!! Συνέβη και το τραγελαφικό ...οι προκηρύξεις , που δεν είχαν καν συζητηθεί στο ΔΣ , άρα δεν τις γνωρίζαμε -εκτός φυσικά από αυτόν τον παντογνώστη που τις γράφει - κάνοντας συρραφή από προηγούμενες ...,είχαν δημοσιευτεί από τα τοπικά ΜΜΕ την προηγούμενη μέρα!!!!

Έτσι λοιπόν άλλο ένα τηλεφωνικό ΔΣ αποφάσισε , κατά τον κ. Φρέρη , να στηρίξει η ΕΠΣΚ τον κ. Γραμμένο ως υποψ. πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ίδιο τον κ. Φρέρη ως υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος .

Φυσικά για τον άλλο υποψήφιο ούτε κουβέντα!!! Τι είχαμε αποφασίσει όμως στην ΓΣ του Ιουνίου;;;; Με δική μου πρόταση , την οποία αποδέχτηκε και ο κ. Φρέρης , δεσμευτήκαμε πως αν υπάρχουν δυο ή περισσότεροι υποψήφιοι να ερωτηθούν τα Σωματεία και μόνο τα Σωματεία να μας υποδείξουν ποιον από τους υποψηφίους θα στηρίζαμε.!!!

Έγινε αυτό ;;;; Ρωτήθηκαν τα Σωματεία;;; Φυσικά ΟΧΙ!!! Προσωπική επιλογή κάποιων για τους δικούς τους λόγους!!!

Για μας το ξαναλέμε για άλλη μια φορά η ΕΠΣΚ ανήκει στα Σωματεία και αυτά θα έπρεπε να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αποφάσεις !!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους στείλαμε επιστολή στην εκλογική επιτροπή της προσωρινής Δ. ΕΠΟ κάνοντας γνωστό τον τρόπο συνεδρίασης του ΔΣ και ζητούμε την ακύρωση του.

Την απάντηση την γνωρίζουμε!! Εξάλλου" Γιάννης κερνά - Γιάννης πίνει" . Δεν μπορούμε όμως και να κωφεύουμε ή να εθελοτυφλούμε!!!

Δυστυχώς για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ο συνδυασμός της πλεοψηφίας "η ισχύς εν τη ενώσει" βαδίζει ολοταχώς και οδηγείται σε μια "παρέα" με τίτλο "η ισχύς εν τη διαλύσει".

Η επιστολή προς την ΕΠΟ

Προς: Την Εκλογική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

ΘΕΜΑ: Δήλωση – Καταγγελία Χρήστου Καφτηράνη, μέλους Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σχετικά με τις διαδικασίες υπόδειξης υποψηφίων και εκλογής εκπροσώπων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 18.08.2017.

 Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιθυμώ να καταγγείλω ενώπιον σας παράτυπες και παράνομες διαδικασίες που έλαβαν χώρα στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σχετικά α. με υποδείξεις υποψηφίων  και β. με την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 18.08.2016.

Στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και με δεδομένη την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης μεταξύ των μελών του Δ.Σ. (εξαιτίας των γεωγραφικών συνθηκών) εξελίχθηκε μια διαδικαστική παρωδία με την αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου κ. Φρέρη που καθιστά παράνομες όλες τις αποφάσεις για την συμμετοχή της Ε.Π.Σ. στην ως άνω Γενική Συνέλευση.

Ειδικότερα:

α. Τη Δευτέρα 07.08.2016 ρωτήθηκαν, μέσω απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Φρέρη, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης αν στηρίζουν ή όχι την υποψηφιότητα του κ. Γραμμένου για τη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. στις επικείμενες εκλογές. Καμία απολύτως αναφορά στην ύπαρξη και άλλου υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου και βεβαίως καμία διάθεση να ερωτηθούν τα μέλη και για την δεύτερη υποψηφιότητα.

β. Την Τρίτη 08.08.2017 και ώρα 12.00 κληθήκαμε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, όπου με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης η Ένωση θα αποφάσιζε για τη στάση της στη Γενική Συνέλευση των εκλογών. Αντί για τηλεδιάσκεψη, την οποία κανείς δεν κατάλαβε γιατί επικαλέστηκε ο Πρόεδρος από την ώρα που δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή, γίναμε μάρτυρες …τηλεφωνικής διάσκεψης. Ο υπογράφων και ο κ. Ξαγοράρης, Ταμίας του Δ.Σ.,  μοναδικοί παρόντες με τον κ. Φρέρη, με φυσική παρουσία, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. παρακολουθούσαμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης να «επικοινωνεί» ( στην πραγματικότητα ή στην φαντασία του μας είναι άγνωστο) τηλεφωνικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να «συνομιλεί», δήθεν, μαζί τους και να «εκμαιεύει», έτσι δήλωνε μετά το τέλος κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας, τη συμφωνία τους τόσο στην στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Γραμμένου όσο και στην υπόδειξη του ιδίου του κ. Φρέρη, ως υποψηφίου για μια θέση αναπληρωματικού μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

γ. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθήθηκε και για την εκλογή του αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Γενική Συνέλευση. Απλές τηλεφωνικές επαφές, τις οποίες αυθαίρετα πραγματοποιούσε δήθεν ο κ. Φρέρης, χωρίς κανείς να είναι σε θέση εκείνη την ώρα να επιβεβαιώσει το παραμικρό. Ο. κ. Νίκος Παρίσης που «εκλέχθηκε» με τη διαδικασία αυτή δεν ήταν καν παρών στη συνεδρίαση

δ. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ καμία συνεδρίαση του Δ.Σ., όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικό της Ένωσης και είθισται να πραγματοποιείται για μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως είναι οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Ε.Π.Ο. Τι έγινε; Μια τηλέφωνική «περατζάδα» του κ. Φρέρη με μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. την οποία ο ίδιος πραγματοποιούσε και ο ίδιος επιβεβαίωνε, όπως και το αποτέλεσμα της.

Κατόπιν όλων αυτών καταγγέλλω ενώπιον σας την όλη διαδικασία ως παράνομη και παράτυπη, υποστηρίζω βάσιμα ότι δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ΄ελάχιστο στις καταστατικές διατάξεις και διαδικασίες της νόμιμης συνεδρίασης του οργάνου της Ένωσης, είναι πλήρως εκτός των οριζόμενων νόμιμων διαδικασιών για ανάλογες αποφάσεις και ζητώ:

α. Την ακύρωση της υποψηφιότητας του κ. Φρέρη για μια θέση αναπληρωματικού μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και την μη ανακήρυξη του από την Εκλογική Επιτροπή ως υποψηφίου.

β. Την ακύρωση της εκλογής του κ. Νίκου Παρίση, ως αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 18.08.2017 και την απαγόρευση συμμετοχής του στις εργασίες της.

Χρήστος Καφτηράνης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

επιστροφή στην κορυφή

Παρασκευή και Σάββατο στο ΔΑΚ Νάξου το final 4 της Κ14 (πρόγραμμα - αφίσα)

  Την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαΐου η καρδιά του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου χτυπά στη Νάξο, όπου και θα φιλοξενηθεί το Final Four της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων. …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Ανοιχτό κάλεσμα για την επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Σύρου

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ΑΟΣίτες κάνει μέσω ανακοίνωσης του...

Ο τελικός μέσα από 1041 φωτογραφίες

Δείτε τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΑΟ Μυκόνου - Θύελλα...

Δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Βαμβακούσης του Πανθηραϊκού

Η συνεργασία της playland με τον Πανθηραϊκό έχει προσφέρει μεγάλη...

Πρωταθλητές της Κ12 οι Κανονιέρηδες Σύρου [pics-vid]

Τον πρώτο της τίτλο πανηγυρίζει από σήμερα η Βαλένθια Σύρου...

Μικρός τελικός Κ12 ΑΟ Πάρου - ΠΑΣ Νάξου [Live Stream]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της Άνω Σύρου...

Τελικός Κ12 Κανονιέρηδες Σύρου - Αίαντας Σύρου [Live Stream]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της Άνω Σύρου...

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα (19-20/5)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου και τους διαιτητές.

Νταμπλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος ήταν ένα ματς που το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτό κάλεσμα για την επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Σύρου

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ΑΟΣίτες κάνει μέσω ανακοίνωσης του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φώσκολος.

Ο τελικός μέσα από 1041 φωτογραφίες

Δείτε τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΑΟ Μυκόνου - Θύελλα Καμαρίου (1-2) μέσα από 1041 φωτοστιγμές, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον...

Γεμάτο δράση το σαββατοκύριακο για το τμήμα μίνι των ακαδημιών του Άρη Σύρου!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν αυτό που πέρασε για το τμήμα μίνι των ακαδημιών του Άρη Σύρου! …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τήνο για προπονήσεις και φιλικά με την ΕΣΚΑΝΑ η Μικτή της ΕΣΚ Κυκλάδων

Η Μικτή ομάδα της ΕΣΚ Κυκλάδων συγκεντρώνεται στην Τήνο το τριήμερο 25 - 27 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιήσει προπόνηση και...

Έφυγαν με το “διπλό” από την Τήνο οι Παμπαίδες του ΑΟ Άνδρου

Με το …διπλό στις αποσκευές τους έφυγαν από την Τήνο οι Παμπαίδες του ΑΟ Άνδρου.

Το μέλλον του κυκλαδίτικου μπάσκετ στην Τήνο!

Ένα από τα …διαμάντια της Τήνου γέμισε και πάλι ζωή...

Με ομοβροντία από τα 6μ.75εκ. ο Πανναξιακός 1-0 τον ΑΠΑΣ…

Το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση του...

Στο Περιστέρι από 20 έως 24 Ιουνίου τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική…

Με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσων, την Καλλιθέα Ρόδου και τους...

Πρώτη μάχη για τον τίτλο στο ΔΑΚ Νάξου, ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΠΑΣ

Η πρώτη …μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό...

Γεμάτο σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Άνδρου

Πλήρης αγωνιστικής δράσης για τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Άνδρου...

Δημήτρης Διαμαντίδης: Ύψιστη τιμή για μένα ο Σταυρός της Εκατονταπυλιανής…

Τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, εννέα φορές πρωταθλητής Ελλάδος και δέκα...

Μπάσκετ: Πρόγραμμα αγώνων (19/5-2/6)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων Μπάσκετ όπως αυτό ανακοινώθηκε από...

Ο κύβος ερρίφθη, το Σάββατο 19/5 ο πρώτος τελικός Πανναξιακού – ΑΠΑΣ!

Μετά από έναν …μαραθώνιο διαβουλεύσεων ο κύβος ερρίφθη και ο...

Final-4 στο 3ο πρωτάθλημα Βόλεϊ Πάρου - Αντιπάρου "Πρωτέας"

Την Τρίτη (22/08) και τη Πέμπτη (24/08) θα πραγματοποιηθεί το Final-4 για το 3ο μεικτό πρωτάθλημα Volleyball, Πάρου - Αντιπάρου, "Πρωτέας". Ο πρώτος ημιτελικός, Space Balls εναντίον Aces θα γίνει στις 19:00, και ο 2ος ημιτελικός, Net Force με Fireball στις 21:30. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην ΑΠΧ. Αρχίλοχου - Μάρπησσας.  …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των αγώνων (16-20/5)

Δείτε το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΤΕ Κυκλάδων και αφορά τους αγώνες που θα γίνουν μεταξύ 16 και 20 Μαΐου.

Παρελθόν και ο Τσιουπλής από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος αποφάσισε αν μη συνεχίσει στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού και ο προπονητής των...

Παρέμειναν αήττητες οι Παγκορασίδες του Α.Ο Θήρας

Την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν...

Χώρισαν οι δρόμοι Πανναξιακού ΑΟΝ και Παπαδόπουλου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Πανναξιακός, καθώς ο Θεσσαλονικιός...

Γενική συνέλευση στον Φοίνικα Σύρου

Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι η ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί...

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των αγώνων (10-13/5)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ που θα γίνουν μεταξύ...

Ιστορική πρώτη νίκη για τις παγκορασίδες του Νηρέα [pics]

Την πρώτη νίκη από την σύσταση του τμήματος κατάφεραν να...

Το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ (4-6 Μαΐου)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ όπως αυτό ανακοινώθηκε από...

Τρίτη θέση σε μία γεμάτη χρονιά για τον Φοίνικα

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1 σετ του Φοίνικα στη Σύρο...

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ

Οι μικρές της Νάξου ήταν οι νικήτριες του μεγάλου τελικού...