Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 14:32

Φρέρης: Όλα έγιναν με τη νόμιμη διαδικασία

Την δική του απάντηση στα όσα καταγγέλλει ο κ. Καφτηράνης και αφορούν τις εκλογές της ΕΠΟ και την στήριξη στον κ. Γραμμένο,  ζητήσαμε σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη.

Ο κ. Φρέρης ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία άλλη πρόταση για στήριξη σε άλλον υποψήφιο, με την υποψηφιότητα του κ. Γραμμένου να στηρίζεται σχεδόν από όλα τα μέλη του Δ.Σ., με τον κ. Χωριανόπουλο και τον κ. Καφτηράνη να είναι οι μοναδικοί που μειοψήφησαν, με τον επικεφαλής μάλιστα της μειοψηφίας να λέει ότι το ΔΣ είναι αναρμόδιο αν λάβει μία τόσο σημαντική απόφαση.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην επιστολή του ο ο κ. Καφτηράνης ζήτησε έκτακτη γενική συνέλευσή, πράγμα που όπως είπε ο κ. Φρέρης δεν ήταν απαραίτητο, καθώς η ΕΠΟ ζήτησε τη θετική ψήφο των μελών του Δ.Σ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα πρακτικά η ψηφοφορία καταγράφηκε ως εξής: Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Φρέρης, Ξαγοραρης, Λουκής, Σολάρης, Καφτηράνης, ενώ με e mail ή τηλεφωνική επαφή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ψήφισαν οι: Παρούσης, Παρίσης, Γαλανός, Φωτεινός, Χωριανόπουλος. Απόντας από τη ψηφοφορία ήταν ο κ. Δοκιμάκης.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα Φρέρη στις εκλογές της ΕΠΟ, ο κ. Καφτηράνης δεν ψήφισε, ενώ ο κ. Χωριανόπουλος ψήφισε λευκό. Όλα τα άλλα μέλη στήριξαν την υποψηφιότητα.

Ο κ. Φρέρης, κλείνοντας την σχετική ενημέρωση, είπε: «Ευχή να γίνει κάτι καλό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσα χρόνια απαξιώθηκε και η πολιτική να μείνει μακριά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares