Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 16:02

Θεαματικό το διήμερο προπονητικό σεμινάριο του SMC [pics]

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε ο γνωστός σε όλους όσους ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Ηλιόπουλος ήταν καλεσμένος του Syros Moto Club, όπου και διοργανώθηκε διήμερο προπονητικό σεμινάριο.

Στόχος του event ήταν ο προσκεκλημένος του Συλλόγου να μιλήσει στους αθλητές του νησιού κάποια από τα "μυστικά" που πρέπει να γνωρίζουν, ώστε μέρα με τη μέρα να γίνονται όλο και καλύτεροι. Η αρχή έγινε το με το θεωρητικό κομμάτι το Σάββατο το απόγευμα σε γνωστή ταβέρνα της Σύρου στα Χρούσσα και στη συνέχεια οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού πέρασαν στην πράξη.

Ο Ηλιόπουλος από την πλευρά του το πρώτο πράγματα που τόνισε στο ακροατήριο ήταν το θέμα της ασφάλεια, αφού όπως είπε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ο κατάλληλο εξοπλισμό.

"Όσοι ασχολούνται με το άθλημα αυτό θα πρέπει να διαθέτουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη δική μας ασφάλεια, γιατί αποφεύγουμε διάφορες καταστάσεις. Καλύτερα να έχουμε ένα σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό, παρά να προσθέσουμε κάτι άλλο, είπε αρχικά ο Ηλιόπουλος.

Στη συνέχεια η ομιλία του αφορούσε το κομμάτι το πως κάθετε ένας αθλητής πάνω στη μηχανή, αλλά και πως πρέπει να έχει τα πόδια στο φρένο και στις ταχύτητες. Βέβαια οι αθλητές στο κομμάτι της πρακτικής είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν ωραία άλματα και να κάνουν εντυπωσιακά περάσματα στα... πέταλα.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Δείτε θεαματικές φωτογραφίες του GSM Studio Production

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares