Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 19:02

Χάμιλτον ο νικητής στο Βέλγιο

Θριαμβευτής στο δωδέκατο αγώνα της χρονιάς στο Σπα του Βελγίου ο Λιούις Χ'αμιλτον με Mercedes. Δεύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari και τρίτος ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull.

   Στον πρώτο αγώνα μετά την καλοκαιρινή διακοπή ο Βρετανός πήρε τη νίκη σημειώνοντας ρεκόρ με τις pole positions, 68 στον αριθμό όσες έχει κι ο Σουμάχερ, σε ένα εξαιρετικό τριήμερο για τον διεκδικητή του τίτλου. Δεύτερος ο Φέτελ, ο οποίος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ferrari έως το 2020 ήθελε τη νίκη στο Βέλγιο, η οποία όμως δεν ήρθε και πλέον βάζει στόχο την επικράτηση σε μία εβδομάδα στη Μόντσα στο ναό της ταχύτητας και έδρα της ομάδας του. Ο Γερμανός διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε απόσταση αναπνοής από το Χάμιλτον, ωστόσο ουδέποτε φάνηκε ικανός να απειλήσει τον οδηγό της Mercedes. Εξαιρετική εμφάνιση από το Ρικιάρντο, ο οποίος βρέθηκε από την έκτη θέση της εκκίνησης στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

   Πλέον η διαφορά Φέτελ- Χάμιλτον στη μάχη του πρωταθλητή είναι μόλις στους 7 βαθμούς και κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα θα φέρνει έναν από τους δύο πιο κοντά στον τίτλο. Αδιαμφισβήτητα Φέτελ και Χάμιλτον είναι πολύ έμπειροι στο να κατακτούν τίτλους κι ο καθένας έχει κρατήσει κάποιους άσους στο μανίκι τους με σκοπό να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους. Οι 7 αγώνες που ακολουθούν θα μας επιφυλάσσουν και κάποιες από τις πιο συναρπαστικέ μάχες για φέτος, ενώ τη σκυτάλη στη διοργάνωση παίρνει η θρυλική ιταλική πίστα της Μόντσα με τα μονοθέσια να ξεπερνούν τα 300 χλμ/ώρα σε τρεις περιπτώσεις στη διάρκεια του γύρου.

   Ο επόμενος αγώνας, ο πρώτος μέσα στο Φθινόπωρο σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους της σεζόν με τις ομάδες σιγά σιγά να ολοκληρώνουν και τις αναβαθμίσεις τους για το 2017. Οι Φέτελ και Ραικόνεν ανανέωσαν με τη Scuderia και οι κόκκινοι θα είναι απαράλλαχτοι το 2018. Πλέον μένει να δούμε τί θα γίνει και με την εκρεμμότητα του Μπότας στη Mercedes, θέση την οποία φαίνεται να έχουν προτείνει και στο Φερνάντο Αλόνσο οι Γερμανοι.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares