×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 03:55

Νίκος Καμπουράκης: «Ο καταρτισμός των ομίλων φαίνεται ότι δεν έγινε με γεωγραφικά κριτήρια»

Για πολλούς αναμφισβήτητα αποτελεί πηγή έμπνευσης. Για άλλους δε ίσως και το σημείο κατατεθέν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα «Νίκος Καμπουράκης», πέρα από την ιδιότητα του στο Δήμο της Θήρας, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των επάλξεων. Ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού αποδέχθηκε την πρόσκληση από το Sportcyclades.gr και έδωσε απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:  

Τι επισημαίνει για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, τα γεωγραφικά κριτήρια και ποιες ομάδες κατ αυτόν δεν είναι ευνοημένες; Ποια η γνώμη του για τον όμιλο της ομάδας του, πόσο ανταγωνιστικός περιμένει να είναι και ποιος ο στόχος του συλλόγου της Σαντορίνης;

Ο Νίκος Καμπουράκης "άνοιξε" τα χαρτιά του και απαντά.

Συστάσεις δεν χρειάζονται για τον εν λόγω κύριο. Λίγο πολύ όσοι ασχολούνται με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τον γνωρίζουν καλά. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις πολλές επιτυχίες του Πανθηραϊκού. Ο κατά σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας της Σαντορίνης, συνεχίζει να δίνει απαντήσεις, σε όσους πριν ένα χρόνο, πίστευαν ότι ο Πανθηραϊκός θα αποτελέσει μία «φούσκα».

Η ομάδα του σε λίγες ημέρες θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο ραντεβού της με τη Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία παρά τη.. στάμπα της νεοφώτιστης ομάδας, κατάφερε στο τέλος της περσινής αγωνιστικής, να «καθαρίσει» γρήγορα την υπόθεση παραμονή και προς το τέλος της σεζόν, να έχει ξεκινήσει ουσιαστικά και τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

13442419_1025472607530147_8135374547666340040_n.jpg


Συμφωνεί άραγε με τον καταρτισμό τον ομίλων από την ΕΠΟ και κατά πόσο υπήρξαν γεωγραφικά κριτήρια κατά τη διάρκεια των κληρώσεων;

«Ο καταρτισμός των ομίλων της Γ´ Εθνικής φαίνεται ότι δεν έγινε με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να είναι ευνοημένες έναντι των υπολοίπων. Για παράδειγμα, ομάδες όπως η δική μας και αυτές τις Ε.Π.Σ Λέσβου, υποχρεώνονται σε διπλές μετακινήσεις, κάτι που δεν ισχύει σε άλλους ομίλους όπως είναι ο 6ος (Πειραιάς-Ρόδος-Πελοπόννησος) και ο 8ος (Αθήνα-Κρήτη)», ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Καμπουράκης πέρασε στο αγωνιστικός σκέλος, τονίζοντας πως ο όμιλος που κληρώθηκε η ομάδα του θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός: «Όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος, θεωρώ ότι ο όμιλος μας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και το ενδιαφέρον θα μείνει αμείωτο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ο Πανθηραϊκός θα κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά, και στόχος μας είναι προχωρώντας βήμα -βήμα να έχουμε στο τέλος ένα θετικό απολογισμό».

11050237_10205495900413396_1768260102260764107_n.jpg

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει φιλικού με Φωστήρα

Αυτό το Σάββατο ο Πανθηραϊκός, όπως αναφέραμε και σε ρεπορτάζ του σάιτ μας, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Φωστήρα Ταύρου (18:00), στα αποκαλυπτήρια της ομάδας της Σαντορίνης, μπροστά στον κόσμο της. Ο πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου περιμένει τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών, τόσο στο επερχόμενο φιλικό, όσο και στη διάρκεια του φετινού μαραθωνίου: «Να υπενθυμίσω και στους φίλους της ομάδας μας, ότι το ερχόμενο Σάββατο (16/9) στις 18:00 στο γήπεδό μας, θα έχουμε το πρώτο εντός έδρας φιλικό για φέτος, με αντίπαλο τον ιστορικό Φωστήρα Ταύρου. Τους περιμένουμε και φέτος, όπως κάθε φορά να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, σε αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινάει για τον Πανθηραϊκό στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής».

Πάντως οι πληροφορίες μας λένε πως η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας πηγαίνει αρκετά καλά, κάτι που δείχνει πως ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, στηρίζει εμπράκτως την ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, για ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ανάμεσα σε αυτά που κατά σειρά ετών, δομούν την τρίτη Εθνική κατηγορία.

546513fbb77e0b27a6ce15a6e6ebe3e0_XL.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares