×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 04:16

Σταμάτης Πρεβόλης: «Μεγαλώνει» αλλά.. δεν ξεχνά

Το νικητήριο τέρμα που πέτυχε ο ίδιος στην Τρίπολη, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του έναντι του Αστέρα, μπορεί να ήταν ακόμη μία τρανή απόδειξη, πως ο Πανιώνιος δίκαια κίνησε Θεούς και δαίμονες να τον εντάξει στο δυναμικό του, ωστόσο εκείνος δεν ξεχνά τον ΠΑΣ Νάξου και τον προπονητή του, Πέτρο Μαράκη. Ο λόγος βέβαια για τον Σταμάτη Πρεβόλη, ο οποίος μίλησε στο Sportcyclades.gr τόσο για το κλίμα που επικρατεί στους Νεοσμυρνιώτες, το γκολ που πέτυχε προ λίγων ημερών, όσο και για την πρώην ομάδα του και τον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο σε αυτόν.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ολοένα και αναγεννά σπουδαία ταλέντα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, μέσω των ομάδων τους, αλλά και των Μικτών, καταφέρνουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μεγάλων Αθηναϊκών συλλόγων.


"Σάλπαρε" για Νέα Σμύρνη ο Πρεβόλης

Στις 20 Αυγούστου του 2017 μέσω του σάιτ μας, η είδηση περί απόκτησης από τον ΠΑΣ Νάξου στην Κ17 του Πανιωνίου του Σταμάτη Πρεβόλη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αν και όσοι γνώριζαν προσωπικά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και βλέποντάς τον μέσα στο γήπεδο, «ψιθύριζαν» πως ο Πρεβόλης δύσκολα θα παραμείνει εντός Κυκλάδων.

Και έτσι έγινε. Ο ίδιος προτίμησε τον Πανιώνιο από άλλες προτάσεις που είχε δεχθεί το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να ενσωματωθεί στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

15965729_798315306972824_4536780015129430818_n_1.jpg


Οι πρώτες του δηλώσεις

Ταυτόχρονα με την μετακίνησή του στην Αθήνα για χάρη του Πανιωνίου, ο Πρεβόλης στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πέτρο Μαράκη και στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου που ήταν κοντά μου. Φυσικά δεν θα ξεχάσω τους γονείς μου και όσους με στήριξαν σε όλο αυτό που έκανα. Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στον αγαπημένο μου Μιχάλη Ξενάκη που αγωνίζεται στην κ20 του Ατρόμητου».


Γκολ «ποίημα» και τρεις βαθμοί η ουσία

Φτάσαμε λοιπόν αισίως στο περασμένο Σάββατο. Ο Πρεβόλης με έξοχη ατομική ενέργεια και ενώ η αναμέτρηση όδευε προς το «Χ», βρήκε χώρο από τα δεξιά όπως επιτιθόταν η ομάδα του κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης, κοντρόλαρε την μπάλα, ζύγισε τις επιλογές του και με ένα θαυμάσιο πλασέ άνοιξε λογαριασμό με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ομάδα του κατάφερε να «αποδράσει» από το γήπεδο των Αρκάδων με τους τρεις βαθμούς, κάνοντας παράλληλα και το 2 στα 2, στο Πρωτάθλημα της Super League των Κ17.

8035376503f45e0175c4f2669a9f597b_XL.jpg

Δείτε το νικητήριο γκολ του Πρεβόλη κόντρα στον αστέρα Τρίπολης από το 1:10 και μετά:


Λίγες ημέρες μετά..

Το Sportcyclades.gr παρακολουθώντας από κοντά, όλους τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη τύχη τους εκτός Κυκλάδων, ήρθε σε επικοινωνία με τον Σταμάτη Πρεβόλη, ο οποίος όπως σε κάθε δημόσια ομιλία του, παρουσιάζεται όλο και πιο ώριμος, προσδοκώντας και αναμένοντας το δικό του όνειρο, χωρίς ωστόσο να ξεχνά την ομάδα και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, όταν εκείνος πλαθόταν ακόμα στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Μιλάμε βέβαια για τον ΠΑΣ Νάξου και τον Πέτρο Μαράκη, οι οποίοι αμιγώς συνεχίζουν να τροφοδοτούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλα ταλέντα.


Η συνέντευξη του Σταμάτη Πρεβόλη

Σταμάτη καλησπέρα. Θες να μας πεις δυο λόγια για τη νίκη της ομάδας σου και για το όμορφο γκολ που πέτυχες;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, πάντα ένα διπλό είναι πολύ σημαντικό αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αυτό που έχω να πω, είναι ότι όλη στην ομάδα δίνουμε πάνω από το 100% και εκτός αυτού έχουμε γίνει πλέον μια οικογένεια. Όσο για το πρώτο γκολ είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να ελπίζω με την δουλειά να έρθουν και άλλες σπουδαίες στιγμές».

Έχεις βρει τα πατήματα σου πλέον με τον Πανιώνιο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, έτσι δεν είναι;

«Κοιτάξτε σίγουρα προπόνηση με την προπόνηση και ματς με το ματς ήταν λογικό να βρω τα πατήματα μου, αν και βοήθησαν πολύ τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και ο προπονητής μας».

Διατηρείς επαφές με ανθρώπους από την πρώην σου ομάδα;

«Εννοείται ενδιαφέρομαι πολύ για την παλιά μου ομάδα δεν σας κρύβω ότι κάθε μέρα μπαίνω και μαθαίνω τα νέα... Επίσης μιλάω συχνά και με τον πρώην προπονητή μου τον κύριο Πέτρο (σ.σ. Πέτρο Μαράκη)».

Σου επισημαίνει κάτι ο ίδιος, σου δίνει συμβουλές ακόμα και τώρα;

«Εννοείται ο κύριος Πέτρος, όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από την Ακαδημία του ΠΑΣ, δεν τους έβλεπε σαν παίχτες του, αλλά σαν παιδιά του, οπότε ποιος πατέρας δεν θα έδινε συμβουλές στα παιδιά του;»

c78e5e99e15193a00b83a951287b3229_XL.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares