×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 05:13

Βροχή τα γκολ από την πρώτη αγωνιστική στην Κ16!

Με τελικό απολογισμό 27 τέρματα στις πρώτες τέσσερις, αναμετρήσεις έπεσε η αυλαία την πρώτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα των Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σπουδαίο θέαμα και «τρανταχτή» υπόσχεση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για ένα σπουδαίο μαραθώνιο.

Ομολογουμένως δεν θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Οι περισσότεροι λάτρεις της ποδοσφαιρικής πρεμιέρας και δη των ακαδημιών στις Κυκλάδες, δεν θα πρέπει να έχουν κανένα παράπονο.

Η μπάλα επιτέλους τσούλησε στο χορτάρι έπειτα από το «νεκρό» διάστημα του καλοκαιριού. Και όχι μόνο τσούλησε αλλά μπήκε και 27 φορές στις αντίπαλες εστίες, κάτι που αποτελεί αν μη τι άλλο θετικό σημάδι εν όψει της συνέχειας.

Οι τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν το διήμερο που πέρασε, έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλάθλους που τους παρακολούθησαν από τις εξέδρες, να απολαύσουν πολλά γκολ.

Εξάρα ο Άξιαξ, "επτάστερη" η Πάρος

Οι αγώνες που άνοιξαν την αυλαία του Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων, ολοκληρώθηκαν με 14 τέρματα, αφού το Σάββατο ο Αίας Σύρου δεν δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την αντίσταση της Σύρου 2002 (6-0), ενώ στο έτερο παιχνίδι της ημέρας ο ΑΟ Πάρου επικράτησε με 1-7 του Μαρπησσαϊκού.

Έξι και ο ΠΑΣ Νάξου, πέντε και από τους Μυκωνιάτες

Και αφού το Σάββατο φάνηκε αρκετά επικερδές για τους φίλους τους ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες, όσον αφορά την επίτευξη των γκολ και η Κυριακή δεν πήγε πίσω, αφού στις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις σημειώθηκαν άλλα 13 τέρματα.

Ο ΠΑΣ Νάξου υποδέχθηκε τον Νηρέα στο ΔΑΚ Νάξου, κερδίζοντας με 6-2, ενώ ο αγώνας που ξεκίνησε λίγο αργότερα και έκλεισε το «καρέ», ο ΑΟ Μυκόνου πήρε το "διπλό" στην Τήνο από την τοπική ομάδα με 0-5.

Σύνολο 27 γκολ, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τις ομάδες που πήραν ρεπό στην πρεμιέρα, να δίνουν ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares