×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 04:28

Οι προβλέψεις περί Πρωταθλητή και ο.. φόβος της Γ’ Εθνικής

Το Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2017-2018 των Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκεται προ των πυλών, οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της χρονιάς και το φλέγον θέμα περί ανάδειξης νέου Πρωταθλητή, αρχίζει να "καλπάζει", αφού ο ΑΟ Σύρου και οι άκαρπες προσπάθειες για συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική, ίσως και να θόλωσαν τα αισιόδοξα νερά του Αιγαίου. Ποιος θα μπορούσε να σηκώσει το στέμμα και ποιος τελικά θα μπορούσε να διαβεί την πόρτα του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου; Ιδού το ερώτημα.

Επιστρέφουμε λοιπόν σιγά-σιγά στις θέσεις μας για μία ακόμη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με το Τοπικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στις ομάδες που το απαρτίζουν, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον στις Κυκλάδες. Ήδη βέβαια ξεκίνησε η σεζόν για τους Κ16, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουν πρεμιέρα και οι Κ14.


Προβλέψεις υπάρχουν;

Αυτή τη δεδομένη στιγμή και με την ύπαρξη των τριών ομίλων, δεν γνωρίζουμε αν το Πρωτάθλημα γίνει πιο συναρπαστικό. Λιγότερα πολυέξοδο ναι.

Ωστόσο ποιες ομάδες και σύμφωνα με τις κινήσεις που πραγματοποίησαν ξεχωριστά η καθεμία, την περίοδο του καλοκαιριού, θα καταφέρουν να αναρριχηθούν στους ομίλους τους;

Ποιες θα ηγηθούν έναντι των υπολοίπων και εντέλει ποιες θα καταφέρουν να φτάσουν στα μπαράζ ανόδου, όπου μία εξ αυτών θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ’ εθνική Κατηγορία;

Θα είναι από την Σαντορίνη, η οποία κατ’ εξοχήν θεωρείται νησί που επενδύει αρκετά χρήματα στον αθλητισμό της; Η Θύελλα Καμαρίου, Η Λάβα; Θα είναι από τη Μύκονο; Ο ΑΟ Μυκόνου ή η Άνω Μερά, όπου και αυτές με τη σειρά τους δείχνουν πως έχουν υψηλές βλέψεις; Θα είναι ο Πανναξιακός, που πάντα θεωρείται υπολογίσιμος αντίπαλος, ή εντέλει θα έχουμε κάποια έκπληξη;


Ο ΑΟ Σύρου, οι φοβίες που μπορεί να προκάλεσε και ο Πανθηραϊκός που.. δίνει φως

Περνάμε λοιπόν σε ένα θέμα που αν μη τι άλλο αναμένεται να ειπωθεί τον ερχόμενο χειμώνα. Ποια ομάδα μπορεί λοιπόν, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Κυκλάδων, θα μπορέσει να ανέβει στην Γ’ Εθνική; Ποια ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου;

Έχοντας δύο πρόσφατα παραδείγματα, του Πανθηραϊκού που στάθηκε αξιοπρεπώς στην πρώτη του θητεία στα «σαλόνια» της τρίτης Εθνικής κατηγορίας και του ΑΟ Σύρου που στην προσπάθειά του να κάνει το βήμα παραπάνω, η περίπτωση αυτή του γύρισε «μπούμερανγκ», με αποτέλεσμα να μην δηλώσει συμμετοχή ούτε σε τοπικό επίπεδο.   

Ουσιαστικά παίρνοντας αυτά τα δύο παραδείγματα, αναζητούμε ανάμεσα από τους συλλόγους που θα αγωνιστούν φέτος στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, την ομάδα εκείνη η οποία πέρα από το ότι θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο, θα μπορέσει να υλοποιήσει και την είσοδό της στα μεγαθήρια (οικονομικά και μη) του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Εν ολίγοις..

Έχοντας λοιπόν δύο μέτρα αλλά και δύο σταθμά, ευχής έργο είναι όποιος τελικά καταφέρει και στεφθεί Πρωταθλητής, να δώσει ακόμα ένα Κυκλαδίτικο στίγμα στη Γ’ Εθνική, αφού εντέλει αυτό είναι και το ζητούμενο.

Εδώ θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς να αναλύσουμε όλα αυτά που προαναφέραμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Μέχρι τότε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares