Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 16:18

Χάμιλτον: σκέφτηκα την απόσυρση από την ενεργό δράση

Στην αποκάλυψη ότι σκέφτηκε να σταματήσει από τη Formula 1 μετά τη σύγκρουση που είχε πέρυσι με το Νίκο Ρόσμπεργκ στη Βαρκελώνη, προέβη ο πρωτοπόρος της κατάταξης και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο Jonnathan Ross στο ITV αυτή την εβδομάδα, η μάχη με το Φέτελ τον έκανε να ξανά βρει το χαμένο ενδιαφέρον του.

"Υπήρξαν συζητήσεις γι' αυτό (την απόσυρση) και σίγουρα μπορώ να πω ότι το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω, αλλά από την άλλη αυτή τη στιγμή είμαστε στην καρδιά αυτής της μάχης (με το Φέτελ) και το αγαπάω πιο πολύ από ποτέ. Την προπόνηση κι όλα όσα επενδύεις σε κάτι και μετά πρέπει πραγματικά να δείξεις τις ικανότητές σου. Είναι το καλύτερο συναίσθημα και θα συνεχίσω για όσο μπορώ και θα δω τι θα καταφέρω."

"Όταν είσαι στη Formula 1 είσαι στο επίκεντρο, είσαι στην κορυφή του κόσμου. Μετά υπάρχει μόνο κατηφόρα από εκεί, δεν κερδίζεις τα ίδια λεφτά, δεν υπάρχει μία τεράστια ποσότητα ευκαιριών γιατί ήσουν σε αυτό τον κόσμο για πάρα πολύ. Εγώ ήμουν σε αυτό τον κόσμο από τα 8 μου. Για εμένα αυτή τη στιγμή για τα προηγούμενα πέντε με έξι χρόνια πραγματικά προσπάθησα να δουλέψω κι επάνω σε πράγματα που αγαπώ εκτός τους αθλητισμού. Έτσι, όταν σταματήσω θα έχω πράγματα να κάνω, κάθε χρόνο βοηθάω αυτό το πλάνο μου."

   Η δράση επιστρέφει στη Formula 1 το επόμενο Σαββατοκύριακο με το γκραν πρι στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία με το Λιούις Χάμιλτον να έχει αποκτήσει βραχεία κεφαλή έναντι του Σεμπάστιαν Φέτελ. Με έξι αγώνες να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος κάθε βαθμός μετράει πλέον.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares