Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 01:02

Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε το πρόγραμμα των αγώνων την Παρασκευή;

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα όσο αφορά τους ορισμούς αγώνων από την ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, φέρνοντας σύγχυση και αναστάτωση σε πολλά σωματεία που με αδιανόητο τρόπο μαθαίνουν τους ορισμούς ακόμα και μία ημέρα πριν ταξιδέψουν για κάποιον εκτός έδρας αγώνα.

Φυσικά το παραπάνω σχόλιο μπορεί αν μη λέει κάτι σε κάποιον που είναι άσχετος με τον χώρο, αλλά για εμάς που γνωρίζουμε πολύ καλά την προσπάθεια και την αγωνία των σωματείων και των παραγόντων δεν μπορεί παρά το συγκεκριμένο γεγονός να αποτελέσει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού!

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει πουθενά και σε καμία ένωση προηγούμενο που να λέει ότι οι αγώνες που θα τελεστούν το Σαββατοκύριακο θα ορίζονται την Παρασκευή… Είναι ανήκουστο και νομίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Ο λόγος λοιπόν που δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα του Μπάσκετ είναι ξεκάθαρα η ώθηση προς την εξεύρεση κάποιας λύσης για να μην μπαίνει «θηλιά» στον λαιμό των σωματείων.

Μάθαμε πως αναβλήθηκε αγώνα για τον λόγο ότι κάποιο σωματείο δεν είχε 70 € να πληρώσει τα έξοδα διαιτησίας. Αν αυτό το πρωτάθλημα αρέσει στην διοίκηση της ΕΣΚ Κυκλάδων, τότε ας συνεχίσει το έργο της ως έχει…

Ένα από τα πολλά παράπονα που φτάνουν σε εμάς ήρθε πριν λίγο σαν μήνυμα στο σάιτ μας και προέρχεται από έναν άνθρωπο αξιοσέβαστο με μεγάλη προσφορά και αγάπη στον χώρο του Μπάσκετ.

Πρόκειται για τον προπονητή του ΤΑΚ Περιστεριώνα, κ. Αντώνη Βιδάλη, ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσει ανυπόστατα σχόλιο που ουσιαστικά στηρίζουν αυτή την ανεξήγητη στάση και πρακτική της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο κ. Βιδάλης αναφέρει:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα δεν το δημοσιοποιεί κάποιο σωματείο αλλά εγώ προσωπικά ο Αντώνης Βιδάλης (προπονητής του Περιστεριώνα)!!!!!

Kάθε φορά που παίρνω το πρόγραμμα στα χέρια μου το προωθώ στους εξής: Δήμο Τήνου, Κυλικείο κλειστού Τήνου, Tinos today, sportcyclades και σε άλλους λιγότερο γνωστούς σας!!!

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έλαβα κάποιο μήνυμα για το αντίθετο αλλά δεν κατάλαβα: το παιδικό μας και οι κορασίδες που στην προκειμένη περίπτωση αυτό το σαββατοκύριακο έχουν 3 αγώνες Άνδρο και Σύρο αντίστοιχα πότε θα ξέρουμε οριστικά ότι θα παίξουμε??? Την Παρασκευή??? Αυτά δεν γίνονται και δεν επιτρέπουμε να γίνονται!!!!

Από το 1996 που είμαι στον Περιστεριώνα αυτό περί σχεδίου προγράμματος είναι ανήκουστο!!!!!!

Περί της διαθεσιμότητας των διαιτητών θα πρέπει να ελέγχεται πριν την ΤΡΙΤΗ και να μας δημοσιοποιείτε ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ούτε μια μέρα μετά!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!!»

Αντί λοιπόν ο κ. Σαλάχας και κάποιοι χθεσινοί που το παίζουν ξαφνικά σωτήρες του να ευαγγελίζονται την ορθότητα αυτής της κατάστασης, ας υιοθετήσουν τη φωνή της λογικής, ας ξεπεράσουν επιτέλους την τοπικιστική αντίληψη και ας προσπαθήσουν να πράξουν τα αυτονόητα! 

Σεβαστείτε το άθλημα επιτέλους κύριοι!!! 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares