×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 03:50

Ο Γεωγραφικός χάρτης της Volley League

Οι δώδεκα ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, φαβορί και αουτσάιντερ.

Το πρωτάθλημα της Volley League,μετά και την νέα απόφαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου. Τα σωματεία θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν μία επιπλέον εβδομάδα και αυτό γιατί δόθηκε extra χρόνος στη διοίκηση του Παναθηναϊκού να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει και ταυτόχρονα να ολοκληρώσει το ρόστερ με το οποίο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός Πειραιά θα είναι ουσιαστικά το νέο πρόσωπο στην Volley League, καθώς θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία και στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη Σύρο, είναι ένα ομάδα η οποία θα παλεύει τους αγώνες μέχρι το τέλος. Άλλωστε δεν έχει εμπειρία από την κατηγορία και πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η παραμονή στην κατηγορία, μία παραμονή που σίγουρα θα παλέψουν να αποφύγουν αρκετές ομάδες.

Τώρα ο γεωγραφικός χάρτης της Volley League μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο μεγάλη είναι η προσπάθεια που καταβάλουν οι διοικούντες του Φοίνικα Σύρου, όπου είναι το μόνο σωματείο από νησιωτική περιοχή. Ο Φοίνικας αν και προέρχεται από έναν μικρό νομό όπως είναι οι Κυκλάδες, έχει καταφέρει να πλαισιωθεί μέσα στους... μεγάλους της Volley League και να είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Το "Πειρατικό" έχει καταφέρει να κοιτά στα μάτια ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και να διεκδικεί μία θέσει στα υψηλά πατώματα της Volley League.  Στο φετινό πρωτάθλημα μεγάλο φαβορί όπως είναι φυσικό είναι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, αλλά και ο ενισχυμένος Ολυμπιακός. Ο Φοίνικας μετά τις μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου. Τις δυνατότητες τις έχεις, μιας και ο Σάσα Στεφάνοβιτς μετά και την προσθήκη του Θάνου Μαρούλη, έχει ένα γεμάτο ρόστερ με πολλές αξιόπιστες λύσεις. Ακόμη ομάδας που θα προσπαθήσουν να ανέβουν ψηλά στη βαθμολογία και κοντά στην τετράδα, είναι ο Παμβοχαϊκός, η Κηφισιά, αλλά και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Χαλκίδας και η Νίκη Αιγινίου θα προσπαθήσουν να μην μπουν σε περιπέτειες και να αποφύγουν τα μπαράζ του υποβιβασμού.   

Τώρα όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα αυτή αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό στην φετινή Volley League, αφού κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα πως θα είναι την ημέρα που οι ομάδες θα... πατήσουν το παρκέ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταβάλει αρκετές προσπάθειες ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ταυτόχρονα να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Είναι άσχημο να βλέπουμε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει όλα αυτά τα προβλήματα. Προβλήματα  που λίγο ήθελαν να τους στερήσουν τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Volley League. Όλοι πάντως στον χώρο του αθλητισμού και του βόλεϊ ειδικότερα, εύχονται η ομάδα του "τριφυλλιού" να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να εμφανιστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Γιατί, το πρωτάθλημα της Volley League θα είναι πιο... φτωχό χωρίς τον Παναθηναϊκό. 

Πηγή: Koinignomi.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares