×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 00:49

Οφείλουμε να στηρίξουμε το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και όλα κατακτώνται με μεγάλο κόπο, συστηματική δουλειά, με απαραίτητα συστατικά της επιτυχία αναμφισβήτητα να είναι η υπομονή, αλλά και η τύχη που πολλές φορές περιμένεις αν σου χαμογελάσει όταν την χρειάζεσαι.

Τα παραπάνω αποτελούν σίγουρα βαθιά γνώση για τον πρώην προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους αρχιμάστορες και πρωτεργάτες της επιτυχίας του Σαντορινιού σωματείου και όπως έχει τονίσει ο ίδιος αυτή η ομάδα κατέχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καρδιά του.

Εμείς βρήκαμε τον έμπειρο τεχνικό και μιλήσαμε μαζί του για την πρώην του ομάδα, με τον ίδιο βέβαια να μην αρνείται να αποκαλυφθεί και όλα αυτά σε μία δύσκολη συγκυρία για τον Πανθηραϊκό που ξεκίνησε με 1 ισοπαλία και 1 ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας να δώσει έναν δύσκολο αγώνα την Κυριακή απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, τον Αήττητο Σπάτων.

Τι είπε λοιπόν ο ίδιος ερωτώμενος για την εικόνα της ομάδας;

«Ο Πανθηραϊκός εκπροσωπεί για 2η χρονιά τις Κυκλάδες και ειδικά το νησί μας τη Σαντορινη στη Γ΄Εθνική και αυτό νομίζω από μόνο του είναι κάτι που μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι μία επιτυχία που έχει χτιστεί βήμα – βήμα και όλοι όσοι αγαπούν θα πρέπει να έχουν υπομονή. Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δε χαρίζεται σε κανέναν. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η στήριξη προς την ομάδα δίνει τη δύναμη σε όλους που την απαρτίζουν να παλεύουν για το καλύτερο. Πιστεύω ότι νεύρα και κακοπροαίρετες κριτικές δεν οδηγούν πουθενά».

Αναφορικά με το κακό ξεκίνημα, ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος ήταν καθησυχαστικός:

«Αλίμονο αν κρίνουμε την ποιότητα οποιασδήποτε ομάδας, το έμψυχο υλικό της και τη δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και ττη διοίκηση μέσα από 2 παιχνίδια. Ο προπονητής Γιώργος Αρχοντάκης έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά το αντικείμενο και μαζί με τη διοίκηση είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στις επιτυχίες. Όπως προείπα δεν θα πρέπει όλοι εμείς να είμαστε ανυπόμονη και να μοιράζουμε κουβέντες δίχως να έχουμε υπομονή και γνώση. Ο Πανθηραϊκός συμμετέχει σε έναν δύσκολο όμιλο και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό και συνεπώς να μπει στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Συνιστώ ψυχραιμία...».

Η στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου και της διοίκησης είναι δεδομένη για τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο:

«Θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, απο που ξεκινήσαμε και πως κατακτήσαμε όλα αυτά. Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης δε νομίζω ότι θα πρέπει να δώσει τα διαπιστευτήρια του μετά από 20 χρόνια στην προεδρία της ομάδας... Και επιτυχίες έχει φέρει στο σύλλογο και έχει παλέψει πάρα πολύ για να μένει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Βέβαια ο πρόεδρος δεν είναι μόνος. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στη διοίκηση που «ματ΄νου» κάθε μέρα για τον Πανθηραϊκό και όλοι εμείς θα πρέπει τουλάχιστον να το αναγνωρίζουμε αυτό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι σπαταλούν χρόνο και χρήμα για αυτό που αγαπούν που δεν είναι άλλο από τον Πανθηραϊκό. Ενότητα λοιπόν, υπομονή και όλοι κοντά στην ομάδα που της αξίζει πάντα να βρίσκεται ψηλά.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares