×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 01:21

Το συγκεκριμένο διαιτητικό λάθος ήταν μια άτυχη στιγμή

Ανακοίνωση που σχετίζεται με το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στη Θύελλα εξέδωσε η διοίκηση της Λάβας Εμπορείου.

Η Λάβα κάνει λόγο για το πέναλτι που ζήτησε σε μία φάση που όπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ μας έγινε στο 80ο λεπτό του αγώνα, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα είναι αρωγός στη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της Κυκλαδίτικης διαιτησίας. 

Η ανακοίνωση:

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στην 1η αγωνιστικη του πρωταθλήματος απέναντι στην συντοπίτισσα θύελλα Καμαριού με σκορ 1-2.
Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος ξεκίνησε νωθρά με αποτελεςμα οι φιλοξενούμενοι να προηγούνται στο ημίχρονο με 0-1.
Οι παίκτες μας στην επανάληψη μπήκαν πολυ δυνατα πιέζοντας για την ισοφάριση η οποία ήρθε απο τον Βουλγαρακη με δυνατό σουτ λιγο έξω απο την μικρή περιοχή .
Φθάνοντας στο 80 λεπτό η φάση που θα έκρινε το αποτελεςμα σε μεγάλο βαθμό ήρθε για την ομάδα μας καθως ο ζωνας με προσποίηση κατέβασε την μπάλα στην μικρή περιοχη με τον αντιπαλο αμυντικό να βρίσκει καταφανέστατα την μπάλα με το χέρι ομως ο Διαιτητης αρνήθηκε να δωσει το πέναλτι.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση λιγο πριν το Τελος του αγωνα πέτυχαν το γκολ της νίκης .
Ξεκινώντας την καινούργια αγωνιστικη χρονια δεν θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με ανακοινώσεις που αποδεδειγμένα αδικούν, προσβάλουν και καθορίζουν αποτελέσματα στους αγώνες μας .
Θελουμε να αφήσουμε πίσω τις κακές και άδικες στιγμές που ζήσαμε την περσινή χρονια απο τα εγκλήματα συγκεκριμένων διαιτητών που αμαύρωσαν την εικόνα του τοσο ταλαιπωρημένου πρωταθληματος μας και εκθέτοντας ανθρώπους που κάνουν μεγαλη προσπάθεια τοσο σε επίπεδο της διοργανώτριας αρχής (ΕΠΣ ) οπως και των παραγόντων μας.
Βλέποντας την προσπάθεια της επιτροπής διαιτησιας με σχολές και καινούργια πρόσωπα διαιτητών και βοηθών θα θεωρήσουμε το συγκεκριμένο διαιτητικό λάθος ως μια άτυχη στιγμή για τον διαιτητή και ευελπιστούμε στο μέλλον να μην επαναληφθεί αδικία σε κανένα γήπεδο των Κυκλάδων .
Εμείς θα είμαστε αρωγοί μέχρι το σημείο που θα νιώσουμε οτι δεν επαναληφθούν τα περσινά κακώς κείμενα .
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ακομη μια φορα στάθηκε δίπλα μας δημιουργώντας μια φανταστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares