Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 00:55

«Άναψε» η ποδοσφαιρική φλόγα στην Κύθνο

Υπερήφανη πρεμιέρα που παρά την ήττα με 3-2 από τον Πανσιφναϊκό άφησε πολλά αισιόδοξα μηνύματα πραγματοποίησε ο ΑΠΣ Κύθνου στην ιστορική πρώτη του παρουσία σε επίσημη αναμέτρηση.

Τα «δύσκολα» ξεκίνησαν για τους Κυθνιούς που ετοιμάζονται για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, που μόνο εντός έδρας δεν θα είναι αφού ως γνωστόν θα χρησιμοποιούν σαν έδρα τους το γήπεδο της Μήλου, πράγμα που θα γίνει και το Σάββατο κόντρα στον τοπικό Παμμηλιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι αθλητές αναμένουν την έγκριση της Περιφέρειας για το δίκαιο αίτημα τους σχετικά με τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του γηπέδου του Μέριχα, μία εξέλιξη που ονειρεύεται η νεολαία του νησιού και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν τελικά πραγματοποιηθεί το όνειρο, τότε θα μιλάμε για μία νέα ποδοσφαιρική δύναμη που θα δημιουργηθεί στις Κυκλάδες πάνω σε στέρεες βάσεις.

Το ευχαριστώ

Πάντως στο πρώτο βήμα της η ομάδα της Κύθνου, εκτός της καλής απόδοσης, έδειξε πως έχει και τη στήριξη ολόκληρου του νησιού, καθώς την πρώτη αγωνιστική ταξίδεψε μαζί της στη Σίφνο αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Κύθνου κύριος Γαρδέρης,  ο αντιδήμαρχος και η αντιδήμαρχος τουρισμού, καθώς και ο Προέδρος του ΑΠΣ Κύθνου κ. Γιώργος Λαρετζάκης με τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλης Φιλιππαίος.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας μέσω δήλωσης του στο sportcyclades.gr μετέφερε τις δημόσιες ευχαριστίες του ΑΠΣ Κύθνου προς την zante ferries για τη γενναιόδωρη προσφορά της μετακίνησης της ομάδας του νησιού στη Σίφνο, όπως την ομάδα της Σίφνου για την φιλοξενία της.

Το sportcyclades.gr θα είναι κοντά στην προσπάθεια του ΑΠΣ Κύθνου, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με όλα τα νεοσύστατα σωματεία, καθώς θεωρεί την ύπαρξη του συνυφασμένη με τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares