Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 17:57

Η παρουσία του ΝΟ Πάρου στον ''EXTERRA SWIMMING CHALLENGE''

Για άλλη μια χρονιά η χειμερινή κολυμβητική ομάδα του ομίλου συμμετείχε με δυο αθλήτριες στο χειμερινό ετήσιο αγώνα στην πλαζ Βουλιαγμένης, στην περιοχή Λαιμός.

Τα κορίτσια μας Κορτιάνου Αδριέττα και Πανταζίδου Χρυσάνθη με μόνα εφόδια , το πάθος και την αγάπη τους για την κολύμβηση, κατάφεραν να κατακτήσουν τις παρακάτω θέσεις:

Κορτιάνου Αδριέττα: 3η στα 5000μετρα στην κατηγορία γυναικών έως 19 ετών με χρόνο 1:33':06'' (η ιδιά είναι μόλις 13 ετών).

Πανταζίδου Χρυσάνθη: 11η στα 1000 μετρά στην γενική κατηγορία γυναικών με χρόνο 22':50'' αφού η ιδιά είναι μόλις 11 ετών.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι τα κορίτσια αυτά καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον παραπάνω αγώνα λόγω υποχρεώσεων, προπονούνται κάτω από αντίξοες και σκληρές συνθήκες και συναγωνίζονται αθλητές με ισχυρά υπόβαθρα κατακτώντας υψηλές θέσεις.

Αξίζουν συγχαρητηρίων οι υπέροχοι γονείς που ωθούν, βοηθούν και  στηρίζουν και προτρέπουν τα παιδιά τους σε αυτό το τόσο απαιτητικό και σκληρό άθλημα της χειμερινής κολύμβησης.

Παρόλα αυτά η δημιουργία ενός κολυμβητήριου στο νησί μας, θα ήταν η αφορμή για ένα λαμπρό μέλλον σε όλα αυτά τα παιδιά που θέλουν να φτάσουν ψηλά και να κατακτήσουν τα όνειρα τους.

ΝΟ Πάρου

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares