×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 20:21

Ναξιακός Γ.Σ.: Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών, αλλά και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο πρόεδρος του Ναξιακού κ. Μανόλης Σαντοριναίος με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται στον σύλλογο τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Αγαπητοί γονείς,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και της νέας χρονιάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστεύεστε δυο από τις μεγαλύτερες αξίες στη ζωή σας τα παιδιά σας και την υγεία τους, στις ακαδημίες της ομάδας μας Κοινή πιστή των ανθρώπων που αποτελούν την προπονητική ομάδα και το ΔΣ του συλλόγου μας είναι να διαμορφώσει & να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των παιδιών, κάνοντας τα όχι μόνο να ξέρουν να τρέχουν, να κάνουν μεγάλα άλματα & να ρίχνουν μακριά τα όργανα ρίψεων -αυτό το θεωρούμε αυτονόητο- αλλά και τη συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό να διέπεται από αρχές και άξιες όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η αυτοπειθαρχία και η αλληλεγγύη .

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο έργο που έχουμε αναλάβει, έχοντας τη δική σας συμπαράσταση και μόνο.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βοηθάμε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, με γνώμονα πάντα την αθλητική παιδεία των παιδιών σας, που είναι και δικά μας παιδιά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος Σαντοριναίος Μανώλης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares