Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 15:25

Η απάντηση του ΠΑΣ Νάξου στον Πανναξιακό Α.Ο.

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου απαντά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανναξιακός και είχε να κάνει με τις ώρες χρήσης του ΔΑΚ Νάξου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε απάντηση του από 13/12/2017 Δελτίου Τύπου του Πανναξιακού, έχουμε την υποχρέωση να διευκρινίσουμε ότι:

1. Τα πέντε αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ είναι εντελώς υπαρκτά και πλήρως στελεχωμένα ανά κατηγορία (κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα στοιχεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, μέσω του επίσημου site της).

 2. Ουδέποτε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ στο φετινό πρωτάθλημα και σε οποιαδήποτε κατηγορία ζήτησε αναβολή. Για δεύτερη φορά παραπέμπουμε στο επίσημο site της ΕΠΣΚ, όπου εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί, ότι δεν έχουν αναβληθεί παιχνίδια κατόπιν δικού μας αιτήματος.

3. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η κατανομή των ωρών έγινε με κριτήριο αφενός τις δυνατότητες του Δημοτικού Σταδίου, και αφετέρου τις πραγματικές ανάγκες των ομάδων. Είναι άδικο να κατηγορούμε τους υπεύθυνους, επειδή δεν έκλεισαν τα μάτια στην πραγματικότητα, και προσπάθησαν να είναι αντικειμενικοί, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το Δημοτικό Στάδιο, το οποίο φανταζόμαστε πως όλοι δεχόμαστε, ότι ανήκει εξίσου σε όλο το ναξιακό λαό.

4. Σεβόμαστε απόλυτα την 60 ετών ιστορία του Πανναξιακού, και την ανάλογη προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας. Θα προτρέπαμε όμως και τους συντάκτες του ανωτέρω αναφερόμενου Δελτίου Τύπου να τη σεβαστούν και αυτοί, καθώς οι συμπεριφορές αυτού του είδους, δε συνάδουν με τις αξίες που ο Πανναξιακός τόσα χρόνια πρεσβεύει.

 5. Για όσα καταφανώς ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου, επιφυλασσόμαστε…

Για το Δ.Σ του Π.Α.Σ Νάξου

Ο πρόεδρος

Εμμανουήλ Ιωαν. Μαργαρίτης

 Ο Γεν. Γραμματέας

Ευαγγελία Αντ. Βασαλάκη

-

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares