Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 14:42

Σιδερής: Το 2017 μας αφήνει με μεγάλες προσδοκίες

Η επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Στίβο και από ένα διαφορετικό πόστο που δεν είναι άλλο από του Τεχνικού Συμβούλου του ΣΕΓΑΣ, είναι κάτι που αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα, καθώς ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής του Ναξιακού Γ.Σ. Πέτρος Σιδερής είναι γνωστός σε όλους εμάς για την αγάπη και τη δημιουργικότητα που έχει σε ότι σχετίζεται με τον Κλασικό Αθλητισμό.

Ο ίδιος με ανακοίνωση του ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στο πλούσιο έργο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, αλλά και τους αθλητές, ενώ εύχεται και για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Δείτε την ανακοίνωση του Πέτρου Σιδερή:

Ακόμα ένα επιτυχημένο αθλητικό έτος φτάνει στο τέλος του και από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά όλα τα σωματεία , προπονητές και αθλητές της ΕΑΣ μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα για την χρονιά που μας πέρασε και φυσικά όλο το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ειδικότερα την πρόεδρο κ Δακτυλλίδη Καλλιόπη η οποία στη πρώτη θητεία της στάθηκε αντάξια σε κάθε περίσταση.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο Γεώργιο, την αντιπεριφερειάρχη τουρισμού-πολιτισμού και αθλητισμού κ Παπαβασιλείου Μαριέτα και τον αντιπεριφερειάρχη ακτοπλοΐας μεταφορών και επικοινωνίας κ. Μαργαρίτη Ιωάννη , για την πολύτιμη βοήθειά τους και στήριξη που μας έδωσαν όταν τους χρειαστήκαμε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς φορείς και τα αντίστοιχα διοικητικά όργανα όλων των νησιών μας που στάθηκαν δίπλα μας σε κάθε μας αίτημα δίνοντας έτσι και εφέτος τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πολύ ωραίους αγώνες στα νησιά Νάξο, Πάρο, Μήλο και Μύκονο Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ αποτελείται από 11 σωματεία με παραπάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στα σαλόνια των μεγάλων διοργανώσεων και αφήνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον του στίβου στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Οι αθλητές αθλήτριες που πέτυχαν ξεχωριστές αθλητικές διακρίσεις της ΕΑΣ μας για την χρονιά που μας πέρασε ήταν οι παρακάτω:

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ Α.Ο. Μυκόνου

Δημοσθένης Μαγγίνας Α.Ο. Μυκόνου

Μαρία Μπελιμπάσάκη Παναξιακός Α.Ο.

Ανδρέας Δημητράκης Παναξιακός Α.Ο.

Μαρία Καβαλιέρου Παναξιακός Α.Ο.

 Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ο καινούριος χρόνος να φέρει στην οικογένεια του Κυκλαδίτικου στίβου πολλές χαρές και διακρίσεις

 Με εκτίμηση, Σιδερής Πέτρος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares