×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 14:36

Επικρατούν ο προγραμματισμός και η βαριά φανέλα

Με δύο αγωνιστικές να υπολείπονται ο 1ος όμιλος του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται να επιβεβαιώνει τα φαβορί, καθώς η Άνω Μερά απέχει μία μόλις νίκη από το να σφραγίσει το εισιτήριο, ενώ ο ΑΟ Μυκόνου «πάτησε γκάζι» στο φινάλε και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

Καιροφυλακτεί

Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν, καθώς μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες να ανατραπούν τα πάντα και ο Πάγος που έχει ήδη 15 βαθμούς καιροφυλακτεί για τυχών στραβοπατήματα της Άνω Μεράς (19 βαθμοί) και του ΑΟ Μυκόνου (17 βαθμοί) ώστε να είναι αυτός που θα πάρει έστω και στο νήμα την πολυπόθητη είσοδο στα μπαράζ.

Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το πλευρό των Συριανών, οι οποίοι είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν ποτέ, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες (ΠΑΣ Τήνου και Αίαντα Σύρου) που είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούν καταστροφικές.

Ουσιαστικά η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου, θα πρέπει να πετύχει 2 νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια (Άνω Μερά εκτός και Αίαντα Σύρου εντός) και έστω μία αντίστοιχη ήττα του ΑΟ Μυκόνου ή 2 ήττες της Άνω Μεράς για να μπει σφήνα στη δυάδα.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

2017-12-28_3.png

2017-12-28_2.png

Σταθερή

Η Άνω Μερά επέμεινε τα τελευταία χρόνια σε μία σταθερή πορεία χωρίς μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ της και εκ των πραγμάτων δείχνει να δικαιώνεται αφού κατέχει την πρωτιά του ομίλου, με την ήττα στο Μυκονιάτικο ντέρμπι να μη δείχνει να την επηρεάζει, καθώς ήταν η πρώτη που γνώρισε τη φετινή σεζόν.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Τζιόβα να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά αυτό που έχει δείξει φέτος είναι ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου.

Φανέλα

Για τον ΑΟ Μυκόνου δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις, καθώς είναι από τις ομάδες που όταν λείπει η απόδοση, τότε «μιλάει» η φανέλα. Το συγκρότημα του Θεοφύλατου Παχατουρίδη, έδειξε πως γνωρίζει να ξεπερνά τις κακές περιόδους στην απόδοση του και να μπαίνει και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας και ο ΑΟ Μυκόνου προχωρήσει στην μεταγραφική ενίσχυση «μεγάλης κλίμακας», τότε θα μιλάμε για ένα από τα φαβορί για την κούπα… Άλλωστε όπως είπε και ο πρόεδρος… «Μπορεί να ξυπνήσει το ένστικτο του πρωταθλητισμού μέσα τους».

Απογοήτευση

Ίσως πολλοί περίμεναν πολλά πράγματα, τόσο από τον Πάγο, όσο και από τον ΠΑΣ Τήνου, με τον τελευταίο να μην έχει την ανάλογη συνέχεια μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου της Β΄κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του Τηνιακού σωματείου ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες όμως εκ των πραγμάτων δεν ήταν ικανές να βοηθήσουν, καθώς οι σέλφι και οι προσωπικές δηλώσεις ήταν πολύ περισσότερες από την απόδοση τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Παρουσία

Όσο αφορά τους δύο τελευταίους της βαθμολογίας, Αίαντα Σύρου και Σύρος 2002, αυτό λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, καθώς ο αρχικός στόχος ήταν μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν τελικά το αποτέλεσμα.

Πάντως, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, η φετινή παρουσία των τριών (3) Συριανών συλλόγων έρχεται να δικαιώσει αυτούς που μιλάνε για υποβάθμιση του Συριανού ποδοσφαίρου. Σίγουρα η απουσία του ΑΟ Σύρου φαίνεται να είναι δυσαναπλήρωτη και να αποτελεί βαρύ πλήγμα!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares