×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 21:48

ΑΠΣ Κύθνου: Βρεθήκαμε προ τετελεσμένων γεγονότων

Ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του Νηρέα αναβλήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, ωστόσο αυτό που πηγάζει  από την ομάδα των Κυθνιών, είναι πως η απόφαση είχε ήδη παρθεί από την ΕΠΣ Κυκλάδων, έγινε στο..παρά πέντε, ενώ αντιφάσκει και με το «ταξίδι τρόμου» που είχε γίνει, σε αντίστοιχη περίπτωση, με προορισμό τη Σέριφο.

Το Sportcyclades.gr προ λίγου δημοσίευσε την τελεσίδικη απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία είχε να κάνει με την αναβολή του εναπομείναντος παιχνιδιού αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ΑΠΣ Κύθνου και ο Νηρέας εντέλει δεν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αυτή την εβδομάδα, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε η Παριανή ομάδα ζήτησε αναβολή.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ

Σε περίπτωση που ο ΑΠΣ Κύθνου δεν θα δεχόταν την αναβολή του ματς πάντως και ο Νηρέας συνέχιζε να αδυνατεί ως προς την διεξαγωγή του, οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν το παιχνίδι στα χαρτιά, κάτι βέβαια που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν οι ιθύνοντες αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Κύθνου, καθώς όπως τονίζουν και οι ίδιοι, επιθυμούν όλα τα παιχνίδια να γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτόν.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Τη Παρασκευή λοιπόν γνωστοποιήθηκε εν μέσω τηλεφώνου στους ανθρώπους της Κύθνου, πως ο αγώνας αναβάλλεται. Εκείνοι με τη σειρά τους και θέλοντας να πράξουν με ορθό τρόπο συμφώνησαν, πράγμα όμως που προκάλεσε αντιρρήσεις, καθώς πολλοί εξ αυτών είχαν καταφτάσει στο νησί της Κύθνου, ενώ άλλοι βρισκόντουσαν  με τις βαλίτσες στο χέρι από την Αθήνα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπου και είχαν καταλύσει για την περίοδο των Χριστουγέννων. Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που «τρέχουν» το σωματείο, ο ΑΠΣ Κύθνου θα μπορούσε να λάβει μία γρηγορότερη απόφαση, μεσούσης της εβδομάδας, έτσι ώστε να αποφθεχθούν όλα τα ανωτέρω παράπονα.

Η ΣΕΡΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ VIRAL ΜΕ ΤΟ ΚΑΪΚΙ

234113.jpg

Το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου το Sportcyclades.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απόφαση της ομάδας της Κύθνου – σε αντίθεση με όσα γραφόντουσαν και λέγονταν εκείνο το διάστημα- να ταξιδέψει με καΐκι στη Σέριφο και εντέλει να γίνει το ματς με τον ΑΟ Σερίφου. Το θέμα παίρνει μεγάλη έκταση και παίζεται σε μεγάλα Αθηναϊκά σάιτ, κάνοντας λόγο για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα.

Η απουσία του ΑΡΤΕΜΙΣ όπως όλοι γνωρίζουμε είχε οδηγήσει το σωματείο να λάβει μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, καθώς σε περίπτωση μη διεξαγωγής της αναμέτρησης, θα την έχανε στα χαρτιά.

Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Πρόεδρο αλλά και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, που θέλοντας να συγκρίνουν την τότε κατάσταση με τη τωρινή, θεωρούν πως ο ΑΠΣ Κύθνου παρότι νέα ομάδα, πράττει το αδύνατο – δυνατό, ώστε να διεξάγονται οι αγώνες όπως ακριβώς ορίζονται από την αρμόδια επιτροπή.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η οριστική απόφαση λοιπόν της αναβολής του αγώνα με τον ΑΜΕΣ Νηρέα, αποτελεί μία –ακόμη- περίτρανη απόδειξη πως ο ΑΠΣ Κύθνου βαδίζει με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε και βέβαια είναι εξαιρετικά τιμητικό για τους ίδιους και όσους ασχολούνται ενεργά με την ομάδα, να πράττουν αναλόγως των περιστάσεων.

Αυτό βέβαια πάντα θα ισοσκελίζεται με τον αρνητισμό των ίδιων, να δεχτούν χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως χαρακτηριστικά είπαν με βαρύγδουπο τρόπο σε τηλεφωνική συνομιλία με το σάιτ μας.  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares