Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 21:13

Είμαι πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Με αφορμή της παρουσίας του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από της ΕΠΣ Χίου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο sportcyclades.gr και στην τηλεόραση ''Αλήθεια'' της Χίου.

Τα δύο μέσα σε συνεργασία εξασφάλισαν αυτή τη σημαντική συνέντευξη με τον ισχυρότερο άνδρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το νησιωτικό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη που είναι η δεύτερη με πρόεδρο της ΕΠΟ, θεωρείται μεγάλη επιτυχία για το sportcyclades.gr καθώς είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μιλάει για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο μας.

Σε σχέση με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ο κ. Γραμμένος τόνισε ενημερωμένος για τα προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη, αλλά και τον κ. Σιγάλα.

Τόνισε την βούληση της ΕΠΟ για επίλυση των προβλημάτων, χωρίς βέβαια να δώσει κάποια συγκεκριμένη απάντηση, δείχνοντας ότι ποντάρει στη συνεργασία του με τις νησιωτικές Ε.Π.Σ.

Σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τις Μικτές ήταν αυτή η ανάθεση στον Ζήση Βρύζα του σχεδιασμού που θα κινηθεί πάνω στο πλάνο ''Σάντος''.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για τον φάκελο με την σφαίρα που στάλθηκε στο γραφείο του κ. Γραμμένο, με τον ίδιο να δίνει την δική του απάντηση...

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

 

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares