×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 14:30

Εσείς ξέρετε..

Μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων, ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή των 36 ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της αποστολής, στα νησιά μας. Τα Κυκλαδίτικα ταλέντα έκλεψαν την παράσταση με την παρουσία τους στην Χίο, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την αμέριστη συμβολή των ιθυνόντων της ΕΠΣΚ, που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι, έτσι ώστε η κορυφή του βουνού - η πυραμίδα της επιτυχίας - να σφραγιστεί με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο. Το Sportcyclades.gr δήλωσε παρών.

ΗΓΕΤΕΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μία άψογα οργανωμένη αποστολή, που είχαν οργανώσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης και τα μέλη της.

Ο Γιάννης Σιγάλας ως επιτελής και οι Νίκος Λουκής, Αποστόλης Σουλτάνης, Νίκος Παπουτσάς, Ανδρέας Ξαγοράρης, που ήταν οι συνοδοί, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, όπως και έγινε.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΣΤΡΑΤΟΥ

Το συγκεκριμένο βέβαια τουρνουά, έρχεται να επιβραβεύσει και να δικαιώσει απόλυτα τον Τεχνικό της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Γιώργο Μοστράτο, ο οποίος είχε το δύσκολο έργο της επιλογής και της προετοιμασίας, με την τελική εικόνα να τον δικαιώνει απόλυτα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Όσο αφορά εμάς, κάναμε απλά τη δουλειά μας και με τη στήριξη των χορηγών μας καλύψαμε με Ζωντανές Μεταδόσεις και πλούσιο φωτορεπορτάζ τη διοργάνωση, πράγμα που έγινε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο. Διατηρώντας "μονοπωλιακό" ενδιαφέρον, παρουσιάσαμε το γεγονός αυτούσιο. Προσφέραμε τη δυνατότητα στους γονείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο νησί της Μαστίχας, να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνους.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τα δεκάδες συγχαρητήρια μηνύματα σας, που προέρχονται όχι μόνο από τις Κυκλάδες αλλά από όλες τις γωνιές του Αιγαίου.

Θα προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε, χωρίς περιαυτολογίες και άτοπες φαμφάρες!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares