Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 01:06

Γιώργος Μοστράτος: ''Είχαμε καρδιά πρωταθλητή'' [vid]

Πολλοί μιλάνε για εποχή Μοστράτου στις Μικτές Ομάδες των Κυκλάδων και όχι αδίκως, καθώς ο Παριανός προπονητής έχει πάρει ότι καλύτερο στοιχείο υπήρχε από τους προκατόχους του και έχει εξελίξει τις Μικτές μας ομάδες σε δύο συγκροτήματα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Αυτοί που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο μιλούν για άθλο, καθώς ποδοσφαιριστές που έχουν την ευκαιρία να προπονούνται ελάχιστες φορές μαζί, ποδοσφαιριστές που έχουν στα πόδια τους ελάχιστα παιχνίδια , αυτοί οι ίδιοι ποδοσφαιριστές είναι που κοιτούν κατάματα αντιπάλους οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να προετοιμάζονται σαν συλλογικά κλαμπ.

Η αναγνώριση στο έργο του Γιώργου Μοστράτου, έρχεται βέβαια  μέσα από τις δεκάδες θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο ίδιος σε δημόσιες πλατφόρμες όπως το facebook, όπου πλέον οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι γονείς τοποθετούνται δημοσίως, εγκωμιάζοντας αυτό που έχει καταφέρει.

Αναμφισβήτητα, μιλάμε για παιδιά που έχουν μάθει σωστά το ποδόσφαιρο μέσα από τις ακαδημίες τους και τις ομάδες τους, με τον ενωσιακό προπονητή να έχει μπει στο DNA τους, δημιουργώντας μία ομάδα που λειτουργεί σαν μία οικογένεια, σαν ένας σύλλογος που θέλει και ξέρει πώς να κερδίζει ακόμη και τον δυσκολότερο αγώνα.

Ευτυχώς οι επικριτές αυτού του έργου είναι λίγοι, ίσως και μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού… Δικαιολογημένοι θα έλεγα εγώ, καθώς είτε έχουν άλλες βλέψεις, είτε δεν είναι καλά πληροφορημένοι για τον τρόπο λειτουργίας αυτού του οργανισμού που λέγεται Μικτή Κυκλάδων ή Εθνική Κυκλάδων, όπως μου αρέσει να την αποκαλώ εγώ.

Ο απολογισμός; Αυτός ήρθε δια στόματος Γιώργου Μοστράτου, σε ένα τουρνουά που η επιτυχία των Μικτών μας, όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά  έλαμψε από τα ίδια τα παιδιά… Τους Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές!

Πάμε να δούμε τι είπε ο Γιώργος Μοστράτος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares