Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 14:27

Ντέμης Ζώνας: “Είναι τιμή μου να αγωνιστώ για την Ηφαιστία”

Ο "Ντέμης των φτωχών" όπως αποκαλείται από τον κόσμο, μιλά στο LimnosXpress για τη νέα του ομάδα, τον πρόεδρο αλλά και τους στόχους για το επόμενο διάστημα.

Ένα δημοσίευμα σε τοπική αθλητική ιστοσελίδα των Κυκλάδων (σ.σ. Sportcyclades.gr), ήταν αρκετό για να ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό τοπίο του Ιανουαρίου, αφού η Ηφαιστία και συγκεκριμένα μέσω του προέδρου της Σπύρου Μπούμπουρα, έκανε το μεγάλο μπαμ φέρνοντας επιθετικό μεγάλου βεληνεκούς με συμμετοχές σε ανώτερα πρωταθλήματα και με πάνω απο 450 γκολ στην καριέρα του με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία.

Ο λόγος για το Δημοσθένη Ζώνα η αλλιώς “ντέμη των..φτωχών” όπως είναι γνωστός, έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί προσωπική επιλογή του κ.Μπούμπουρα, έρχεται στην ιστορική ομάδα του Κοντοπουλίου με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή να αγωνιστώ για την Ηφαιστία και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ.Μπούμπουρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας που είναι η κατάκτηση του νταμπλ αλλά και η άνοδος του σωματείου στη Γ’Εθνική κατηγορία.”

Στην ερώτηση αν γνωρίζει του υπόλοιπους παίκτες που αναμένεται να φορέσουν τη φανέλα της Ηφαιστίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μας απάντησε ότι ο ίδιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή αυτών των παικτών ενώ μας αποκάλυψε και τον αριθμό που θα ήθελε στη φανέλα του, ο οποίος προς έκπληξη είναι το δεκαεφτά(17) μιας και σε όλα τα σωματεία που αγωνίστηκε φόραγε τη φανέλα με το νούμερο δέκα(10).

Την Παρασκευή αναμένεται να φθάσει στη Λήμνο ο ποδοσφαιριστής ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα με τα χρώματα της Ηφαιστίας.

Πηγή: LimnosXpress

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares