Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 00:19

Η Νάξος θα αποφασίσει σε τι θέση θα τερματίσει ο Πανναξιακός

Το κάλεσμα του στον Ναξιώτικο λαό μέσω του sportcyclades.gr απευθύνει ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού, κ. Δημήτρης Καρούσης που θεωρεί άμεση υποχρέωση όλων να στηρίξουν τον Πανναξιακό Α.Ο.

 Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καρούσης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει μία συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα διατεθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Θα πρέπει όλοι αν βοηθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του όπως μπορεί τον Πανναξιακό που αγαπάμε. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να τερματίσει ψηλά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βλέπουμε όλες τις ομάδες να ενισχύονται και εμείς δεν θα πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια», είπε ο κύριος Καρούσης και έγινε πιο συγκεκριμένος «Από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουμε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα από 2-3 άτομα της διοίκησης και ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε που θα τερματίσει ο Πανναξιακός και αυτή η κίνηση θα είναι κάτι σαν δημοψήφισμα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares