Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 15:32

Η Λάβα που δε στέκεται εμπόδιο και εξελίσσεται συνεχώς!

Η πρόσφατη μεταγραφή του Ζώνα στην Ηφαιστία ήταν αυτή που απλά επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι η Λάβα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και μάλιστα μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα προς μίμηση όσο αφορά την εξέλιξη και την ελεύθερη διακίνηση των ποδοσφαιριστών, όντας από τις λίγες ομάδες  που δεν στέκονται εμπόδιο στο θέλω τους.

Πριν κάποια χρόνια, με τον Μάριο Γαλανό στην προεδρία και μία διοίκηση που ήθελε να αλλάξει πράγματα, κατάφερε να γυρίσει σελίδα και από μία μικρομεσαία ποδοσφαιρική δύναμη, να μετατραπεί σε ομάδα – πρωταγωνιστή και μάλιστα πολλές φορές ρυθμιστή.

«Τράβηξε» και πάλι τον κόσμο κοντά της, μαγνήτισε και αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι καλό γίνεται στο Εμπορείο, έχοντας ακόμη μία εναλλακτική λύση. .. Έχοντας μία ομάδα που επιθυμεί να πρωταγωνιστεί μέσα από οργανωμένη και σωστή δουλειά!

Μέσα στην πορεία που χάραξε η πρώτη διοίκηση της αναμόρφωσης, βάδισαν και οι επόμενες, με την κεντρική ιδέα να μένει πάντα σε πρώτο πλάνο. Και για όσους κρίνουν μόνο με γνώμονα το αγωνιστικό, έχω να πω ότι θα γελαστούν, καθώς μπορεί η Λάβα να μην είναι φέτος το «μεγαθήριο» αλλά αυτό που γνωρίζω  είναι ότι η ενέργειες που γίνονται και θα βγουν σύντομα στη «φόρα» θα  εκπλήξουν.

Συνεχιστές του έργου και κύριοι εμπνευστές αυτή τη στιγμή είναι ο  πρόεδρος  Χαράλαμπος Δρόσος , ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Βάλβης και ο ταμίας Ζήσης Δρόσος, όπως και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Δαρζέντας, οι οποίοι με τη στήριξη των χορηγών και των υποστηρικτών έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Ο Αργύρης Ρόπας, ο Νίκος Στρατηγάκης, ο Γιώργος Παραλίκης, ο Μηνάς Βλαβιανός και τώρα ο Ντέμης Ζώνας, ήταν τέσσερις ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή χωρίς εμπόδια με το καλύτερο deal να ωφελεί μάλιστα σημαντικά την ομάδα, που ναι μεν άνοιξε το δρόμο για την εξέλιξη των παικτών της, αλλά από την άλλη κοίταξε και τα του οίκου της.

Έγραψα αυτές τις λέξεις, για τον απλούστατο λόγο ότι ως «εραστής» του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου με ευχαριστεί να βλέπω σωματεία να πηγαίνουν μπροστά και η Λάβα είναι ένα από αυτά. Η Λάβα καλλιεργεί και διαθέτει το σημαντικότερο στοιχείο για εμένα, που δεν είναι άλλο από τη σωστή διαχείριση και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, όπως και την ελεύθερη απόφαση τους για το δικό τους μέλλον!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares