Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 23:09

Αναχώρησαν για την Αθήνα οι Νέοι της ΕΠΣ Ρεθύμνου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ, σε Ρεθυμνιώτικο έδαφος.

Η αποστολή αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας για την Αθήνα, όπου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κυκλάδων για την Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Νέων (ΖΩΝΤΑΝΑ απο το WEB TV του Sportcyclades.gr σε συνεργασία με το Rethymnosports.gr).

Μετά από πρόταση του Ενωσιακού τεχνικού Γιώργου Λυρώνη (μαζί του βρίσκεται στην Αθήνα και ο συνεργάτης του Στέργιος Τυπάδης), η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της ΕΠΣΡ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια της Α’ φάσης, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση της πρωτιάς σε επίπεδο Κρήτης και της πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Λυρώνης θέλει να επιβραβεύσει όλα τα παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία αυτής της αποστολής, ασχέτως ποιοι 18 θα επιλεχθούν να δηλωθούν στο Φύλλο Αγώνα.

Έτσι η αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τις Κυκλάδες, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Γαϊτάνης, Γιάννης Γερωνυμάκης, Γιώργος Δρανδάκης, Αλέξανδρος Λιονής, Αχιλλέας Μαρινάκης (Αστέρας Ρεθύμνου), Ηλίας Σταύρου (Δόξα Πλατανέ), Μανώλης Καραπιδάκης, Χρήστος Κούσμινας, Θανάσης Κώτσιος (Ε.Α.Π.), Στέλιος Μανουσάκης, Στέλιος Τζωρτζινάκης (Επισκοπή 2010), Γιώργος Νικηφόρος (Κάλυβος), Γιάννης Βάρδας, Σταύρος Βλατάκης, Απόστολος Κλειδής, Μάρκος Μπερβανάκης, Γιάννης Μπουρνέλης, Γιάννης Τριποδιανός (Κεραυνός), Γιάννης Γαλερός, Βασίλης Τσόλας (ΟΦ Αρμένων), Πέτρος Μαρινάκης (Ποσειδώνας Γερανίου), Γιάννης Βρέντζος (Ψηλορείτης).

Την αποστολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, αρχηγός αποστολής θα είναι ο Ν. Μαρκουλιδάκης, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο «πατέρας του λόγου», ο φροντιστής Μάρκος Αποστολάκης.

Πηγή: rethymnosports.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares