Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 18:13

«ΠΟΛΕΜΟΣ» καυστικών ανακοινώσεων μεταξύ Πανναξιακού ΑΟΝ και Μακεδόνων

Σε πόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί ο Πανναξιακός ΑΟΝ και οι Μακεδόνες με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι στη Νάξο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά είχαμε την καυστική ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ (διαβάστε εδώ) , έπειτα ήρθε η καυστική ανακοίνωση - απάντηση των Μακεδόνων, ενώ πριν λίγο οι διαξιφισμοί συνεχίστηκαν με νέα ανακοίνωση του Πανναξιακού.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Μακεδόνων:

«Η Διοίκηση του ΑΣ Μακεδόνες Αξιού, εκφράζει την έκπληξη και την απογοήτευσή της αναφορικά με την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του Πανναξιακού, η οποία καταφέρεται τοσο κατά της ομάδας μας όσο και κατά του προπονητή μας κ. Σκουλικάρη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και σεβόμενοι απεριόριστα τις αθλήτριες, το ίδιο το άθλημα και τους θεσμούς δεν μπορούμε παρά να παραθέσουμε τα εξής: Δεν αμφισβητείται η νικη και η δίκαιη πρόκριση της ομάδας του Πανναξιακου στο final 4 του κυπέλλου και για ακόμη μια φορά τους συγχαιρουμε.

Οι Μακεδόνες Αξιου παρά την ήττα μας είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Δεν αμφισβητείται οτι ο Πανναξιακός επέλεξε να μην μας παραχωρήσει, ως όφειλε, προπόνηση την προηγούμενη του αγώνα και αναγκάστηκε η ομάδα μας να προπονηθεί σε ανοιχτό γήπεδο βόλεϊ, πράγμα ανήκουστο την εποχή μας, που καμία σχέση δεν έχει με την επιχειρούμενη αναβάθμιση του αθλήματος.

Δεν αμφισβητείται οτι η εχθρική στάση της τωρινής διοίκησης του Πανναξιακού δεν σταμάτησε ούτε την ημέρα του αγώνα.

Η διοίκηση του Πανναξιακου βρισκόταν σύσσωμη στην κερκίδα, μαζί με τους οπαδούς φωνάζοντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα χυδαιότατα υβριστικά συνθήματα κατά των παικτριών ονομαστικά και κατά του προπονητή, συνθήματα τα οποία ουδεμία θέση έχουν στο ευγενές άθλημα του βόλεϊ και τα οποία μόνο απέχθεια και ντροπή μπορούν να προκαλέσουν.

Λυπούμαστε για την διαπίστωση αλλά η τωρινή διοίκηση του Πανναξιακού δυστυχώς με τις ενέργειές της δυσφημεί το φιλόξενο νησί της Νάξου και τον αθλητικό σύλλογο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Ν. που φερόταν υποδειγματικά κατά το παρελθόν και με τον οποίο διαχρονικά διατηρούσαμε άριστες σχέσεις.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε προηγούμενες δηλώσεις του προπονητή του Πανναξιακου κ. Παπαδοπούλου , ότι οι προπονητές πρέπει να εκπαιδεύουν και τους παράγοντες για να γίνονται καλύτεροι, πλην όμως ο ιδιος αυτοαναιρείται και μπαίνει στον φαύλο κύκλο της αγένειας, αντισυναδελφικοτητας και υπεροψίας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στο FINAL 4 του Κυπέλλου καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε όμορφο βόλεϊ.

Οι Μακεδόνες Αξιού θα συνεχίσουμε το αγώνα μας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό, η οποία μας αξίζει.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Η απάντηση του Πανναξιακού:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη, οργή και απογοήτευση για τα ασύστολα ψεύδη του προέδρου των Μακεδόνων, κυρίου Ποντίκα, που μας θίγουν σαν φιλάθλους αλλά κυρίως σαν ανθρώπους.

Η «τωρινή» διοίκηση του συλλόγου μας είναι όλα άτομα εντέλως νέα στο χώρο του βόλεϊ, που αποφάσισαν να συνδράμουν να σωθεί το σωματείο την ύστατη ώρα το καλοκαίρι. Η συντριπτική τους πλειοφηφία δεν γνωρίζει τον κύριο Ποντίκα και προφανώς ούτε εκείνος αυτά.

Είναι λυπηρό λοιπόν να σπιλώνεται , τόσο άδικα και ψευδώς, η αξιοπρέπειά μας από παράγοντες που είναι χρόνια στον χώρο και πραγματικά μας δημιουργεί την αμφιβολία αν άξιζε τον κόπο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να ασχοληθούμε με το άθλημα.

Επαναλαμβάνουμε ότι το video του αγώνα (με καθαρό ήχο γηπέδου) είναι διαθέσιμο διαδικτυακά και αδιάψευστος μάρτυρας ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα και ότι ο αγώνας έγινε σε άψογη ατμόσφαιρα.

Είναι περιττό να πούμε ότι και το φύλλο αγώνα είναι εντελώς καθαρό, καθώς επίσης και ότι δεν έγινε ούτε παρατήρηση από τον γυμνασίαρχο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας ότι η συγκεκριμένη ιστορία έχει υποκινηθεί από τις «κακιές» παρέες που έκανε ο κύριος Ποντίκας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί. Οι συγκεκριμένοι συντοπίτες μας που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι γιατί ο Πανναξιακός συνεχίζει να υπάρχει και χωρίς αυτούς, βρήκαν ευκαιρία να μας χτυπήσουν.

Λυπούμαστε πραγματικά και για αυτούς και για τον πρόεδρο των Μακεδόνων.

Διευκρινίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα καθώς ή ανταλλαγή ανακοινώσεων ούτε ευχάριστη μας είναι, ούτε κάνει καλό στην προσπάθεια μας και στο Ελληνικό βόλεϊ.

 

Για το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο πρόεδρος                  Ο Γενικός Αρχηγός

Ποτικιάν Γεώργιος           Ιωσηφίδης Χαράλαμπος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares