Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 23:13

Χάρης Πεταλωτής: Ανταμοιβή των κόπων μας η πρόκριση…

Την δεύτερη θέση του Β’ ομίλου κατέλαβε το παιδικό τμήμα της ΑΕ Σαντορίνης μετά το πέρας της σαββατιάτικης (17/2) αναμέτρησης και την ήττα από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο ΔΑΚ Νάξου με σκορ 77-53.

Μπορεί να εκκρεμεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ωστόσο ανεξαρτήτου αποτελέσματος η θηραϊκή ομάδα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ένα φάιναλ φορ όπου διεξάγεται “σπίτι” της και οι περυσινοί πρωταθλητές του παιδικού επιθυμούν να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Πόσο εύκολο, όμως, είναι αυτό; Ο προπονητής των “κυανέρυθρων”, ο Χάρης Πεταλωτής μίλησε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά τόσο για την πρόκριση της ομάδας, όσο και για την συμμετοχή της στην τελική φάση.

«Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι η ανταμοιβή των κόπων όλων των παιδιών και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», δήλωσε ο Πεταλωτής και πρόσθεσε: «Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ και τα καταφέραμε».

Πόσο, όμως, εύκολο είναι να διατηρηθούν τα σκήπτρα από την στιγμή που η ΑΕΣ θα είναι …οικοδέσποινα της τελικής φάσης του θεσμού; Ο Πεταλωτής δίνει την δική του απάντηση: «Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Παίζουμε στην έδρα μας και πολλοί θα έχουν την απαίτηση να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο την ψυχολογία μας, αλλά από την άλλη θα νιώθουμε και την πίεση».

Και κατέληξε: «Κάθε χρονιά, κάθε φουρνιά παικτών είναι διαφορετική. Πρώτος στόχος μας ήταν η συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ και τα καταφέραμε».

Για την ιστορία, το ρόστερ της ΑΕ Σαντορίνης που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ είναι το εξής:  Νικόλαος Βλαβιανός, Ανδρέας Δελλαμάνης, Αλέξανδρος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Καβαλλάρης, Γεώργιος Κοκκιόπουλος, Σταμάτης Κοκκιόπουλος, Νίνο Λαζρί, Φίλιππος Νασούλας, Αντώνης Παγώνης, Γεώργιος Παπαδάς, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Χάρης Μουρατίδης, Ιορδάνης Γρηγοριάδης και Ιωάννης Πελεκάνος.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares