Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 00:01

Θοδωρής Μάμμος: Το κεφάλι κάτω, δεν πήραμε το πρωτάθλημα ακόμη…

Αν μη τι άλλο, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ήταν συνεπής στο ραντεβού του. Οι Απεραθίτες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του παιδικού πρωταθλήματος του Β’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων αήττητοι μετά και τη νίκη τους (77-53) στην σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης στο ΔΑΚ Νάξου και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Η εκπληκτική πορεία των νεαρών αθλητών του Θοδωρή Μάμμου στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος, μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από πλευράς διοίκησης, προπονητών, όσο βεβαίως και των ίδιων των αθλητών.

Οι Ναξιώτες, ωστόσο, παρά το γεγονός πως τερμάτισαν πρώτοι, αήττητοι έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (762 πόντους) και δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από την ΑΕΣ (391 πόντους) κρατούν μικρό καλάθι κι όπως τονίζει ο Μάμμος αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Δεν πήραμε ακόμη το πρωτάθλημα. Το κεφάλι πρέπει να είναι κάτω με συνεχή προσπάθεια, προπόνηση, επαγρύπνηση και συγκέντρωση».

Παρόλα αυτά ο Θεσσαλός τεχνικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους νεαρούς παίκτες του για την επιτυχία αυτή: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους. Βγάλαμε ένα πρωτάθλημα αήττητοι, έχοντας πολύ καλή επίδοση στην επίθεση, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων και των επίσημων αγώνων μας όλων των τμημάτων του συλλόγου».

Δεν παρέλειψε τέλος να αναφερθεί και στην διαιτησία λέγοντας πως: «Δεν μπορεί σε έναν αγώνα που κρίνεται η πρωτιά του ομίλου να σφυρίζουν δύο Σαντορινιοί διαιτητές. Το ίδιο έγινε και στο πρώτο ματς, το ίδιο θα γίνει και στην κυριακάτικη (18/2) αναμέτρηση των κορασίδων. Ένας αγώνας που κρίνει την πρώτη θέση, όσο αδιάφορος κι αν είναι πρέπει να σφυρίζουν ουδέτεροι διαιτητές. Στην προκειμένη περίπτωση ένας Ναξιώτης κι ένας Σαντορινιός».

Για την ιστορία, το ρόστερ του ΑΠΑΣ στον δρόμο για το φάιναλ φορ αποτελείται από τους: Σοφικίτης, Σιδερής, Τελόπουλος, Τριαντάφυλλος, Βαιλάκης Μαν., Σεϊντίνι, Βασιλάκης Γαβρ., Ναυπλιώτης, Μαργαρίτης Δημ., Μαργαρίτης Γιανν., Μαθιάσος, Χίλα, Τσακωνιάτης.

DSC_0793.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares