Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 23:19

Ο μίνι απολογισμός στην πίτα του ΑΟ Μυκόνου [vid]

Σε ρόλο συντονιστή ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς κατά τη διάρκεια της κοπής της έδωσε τον λόγο στους επικεφαλής και προπονητές των τεσσάρων τμημάτων του ΑΟ Μυκόνου για αν κάνουν έναν μίνι απολογισμό.

Ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης μίλησε πρώτος αναφερόμενος στο ανδρικό τμήμα είπε πως ήρθε η ώρα για να επιστρέψει ο ΑΟ Μυκόνου στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να είναι στο πλάι της ομάδας.

Ο Επικεφαλής των ακαδημιών και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων κ. Μάκης Πούλος έκανε έναν απολογισμό για τις ακαδημίες και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει μεταγραφή σε ομάδες εκτός Μυκόνου.

Η Έφορος στίβου του ΑΟ Μυκόνου και πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, κυρία  Καλλιόπη Δακτυλίδη μίλησε για τις διακρίσεις στον στίβο, οι οποίες βέβαια ήταν πάρα πολλές την προηγούμενη χρονιά, με την προεία του σωματείου τα τελευταία χρόνια να το έχει κατατάξει ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας.

Στο τέλος ο λόγος δόθηκε στην καθηγήτρια μπαλέτου κυρία Κατερίνα Γιακουμέλου, που είναι προπονήτρια του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής, που παρουσίασε τις δράσεις και τις επιτυχίες του τμήματος.

Δείτε το σχετικό ερασιτεχνικό βίντεο που εξασφαλίσαμε από την ομιλία των τεσσάρων υπευθύνων:

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares