Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 16:13

Φρέρης: Είναι μία ακόμη πρόκληση για εμάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης ήταν αυτός που στην μεσημεριανή κλήρωση της 3ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων τράβηξε από την κληρωτίδα το χαρτάκι με το όνομα της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και του αντιπάλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

«Όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιας δυναμικότητας , είναι πολύ καλές και ισχυρές ομάδες. Με όποιον και να κληρωνόμασταν εμείς θα κάναμε αυτό που πρέπει. Θα τον μελετήσουμε και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα… για εμάς είναι ακόμα μία πρόκληση» είπε ο κ. Φρέρης στην πρώτη του αντίδραση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τελευταία με την διεξαγωγή των αγώνων: «Καλό θα είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την διεξαγωγή των αγώνων και μας αναγκάζουν να βρίσκουμε λύσεις πολλές φορές υπό πίεση, να συζητιούνται από τους παράγοντες με τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων και όχι να γίνονται δηλώσεις που δεν ωφελούν… το ποδόσφαιρο μας ενώνει όλους και αυτό είναι επίκαιρο και μέσα από την παρουσία των Μικτών μας ομάδων».

DSC_5806.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares