Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 03:27

Να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να παίζουν και να τα χαιρόμαστε

Υπηρέτησε τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα από τη θέση του γκολκίπερ, με την προσφορά του στο σωματείο να είναι τεράστια, καθώς ο ίδιος έμεινε ταγμένος και πιστός στη Λάβα, που είναι η μεγάλη του αγάπη.

Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο όλων των τμημάτων της Λαβας Εμπορείου, κ. Μιχάλη Βάλβη, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του άνοιξε τα χαρτιά του και μας μίλησε για την Λάβα της σεζόν 2017-2018, αλλά και τη Λάβα του Μέλλοντος.

«Φιλοσοφία τα δικά μας παιδιά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρχει μέλλον και να βλέπουμε τα παιδιά μας και να τα χαιρόμαστε» είναι το μότο που χρησιμοποιεί συχνά ο Μιχάλης Βάλβης.

16178790_1579749572040528_3338611656237415389_o.jpg

Περαστικά στον Νίκο Στρατηγάκη

«Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να τονίσω το πόσο πολύ στεναχωρημένοι είμαστε με τον τραυματισμό του Νίκου Στρατηγάκη, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίκτες και εξίσου καλό χαρακτήρα που έχει έρθει στη Σαντορίνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να είναι σιδερένιος».

Με την καλή δουλειά του προπονητή και τον ζήλο που δείχνουν τα παιδιά της ομάδας, η Λάβα βρίσκει και πάλι τα πατήματα της: «Είχαμε πολλές αναπροσαρμογές στο ρόστερ, έφυγαν κάποια παιδιά, αλλά ήρθαν άλλοι παίκτες και αρκετοί μικροί ανάμεσα τους, που χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τους έχουμε κοντά μας. Εμείς δεν θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο στην πορεία κανενός παίκτη. Ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς και ο Παραλίκης που κατά τη γνώμη μου είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα, αλλά και ο Ντέμης ο Ζώνας που όλοι τον θαυμάζουμε και είμαστε περήφανοι. Πάντως με την καλή δουλειά του προπονητή μας και με τη θέληση όλων των παιδιών βρίσκουμε και πάλι τον ρυθμό μας και τα αποτελέσματα νομίζω φαίνονται».

16836196_1613268915355260_3006239880037222672_o.jpg

Το ελεύθερο ποδόσφαιρο και η μηδενική πίεση για το κυνήγι κάποιου στόχου, έχουν φερει αποτελέσματα, αφού το μόνο που ζήτησε από τους παίκτες ο Μιχάλης Βάλβης ήταν να παίζουν ελεύθερα και να απολαμβάνουν το παιχνίδι: «Το πλάνο μας ήρθε μετά από συζήτηση με τα παιδιά που η αλήθεια ήταν ότι ήταν λίγο μπερδεμένα με την διοικητική ανακατάταξη που έγινε. Όταν ανέλαβα τους είπα ότι θα είμαστε κοντά τους και τους ζήτησα να παίξουν ελεύθερα και να το χαρούν γιατί για μένα το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα ευχαρίστηση – αν δεν το ευχαριστιέσαι καλύτερα μην παίζεις. Από εκεί και πέρα δε ζητήσαμε κάτι παραπάνω από το να παίζουν ελεύθερα σε κάθε ματς και αν έρθει η πρόκριση καλώς να έρθει. Είμαστε μια ομάδα που λειτουργούμε καλά και με την σωστή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας, Στέφανο Διονυσόπουλου, δίχως άγχος και με τη συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών φτάσαμε σήμερα να είμαστε το  φαβορί για να περάσουμε ως τρίτη ομάδα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος».

Ζητήσαμε να γίνουν οι αγώνες την ίδια ημέρα και ώρα για να μην υπάρχουν υπόνοιες: «Αναφορικά με τα παιχνίδια του Σαββάτου (Πανναξιακός – Φιλώτι, Λάβα – ΑΣ Ίου), η γνώμη μου είναι ότι, αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνονται την ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Εμείς στείλαμε ένα αίτημα στην ΕΠΣΚ και ζητήσαμε να γίνουν τα δύο παιχνίδια την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, ώστε το πρωτάθλημα να είναι άψογο και να μην υπάρχει καμία υπόνοια. Από εκεί και πέρα μπορεί να έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας για να κερδίσουμε».

f38da6dfb130725603f62e95583d2b08_XL.jpg

Αναφορικά με την επόμενη φάση αυτό που προβληματίζει είναι ότι η τουριστική σεζόν ξεκινάει και τα προβλήματα με τις εργασίες των ποδοσφαιριστών θα είναι αρκετά: «Αυτό που μας προβληματίζει είναι οι εργασίες των παιδιών και πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε αφού ήδη οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να ανοίγουν και όλοι θα είναι απασχολημένοι. Ωστόσο μιλήσαμε ήδη με κάποια παιδιά και σήμερα θα πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση όλοι μαζί –παίκτες, προπονητής, διοίκηση- όπου θα πούμε περισσότερα. Ουσιαστικά θα έχουμε 2 ταξίδια εκτός νησιού και αυτό κάπως μπορούμε να το οργανώσουμε».

Και επειδή ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει, ο Μιχάλης Βάλβης και η διοίκηση του συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό: «Έχω ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, μιλάμε με κάποιους παίκτες, σκεπτόμαστε να προωθήσουμε κάποια παιδιά από την ακαδημία, όπου επίσης είμαι υπεύθυνος. Θέλουμε να ανεβάσουμε κάποια παιδιά μεταξύ 15 και 17 χρονών να ενσωματωθούν στο σύνολο και να σταματήσει αυτό το πράγμα με τις μεταγραφές από την Αθήνα που κοστίζουν και μας γονατίζουν οικονομικά. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να έχουμε μία καλή πορεία».

954cb2e2ff730b05ff93dfe083fb6b75_XL.jpg

Ακαδημίες! Το αγαπημένο κομμάτι του Μιχάλη Βάλβη: «Στις ακαδημίες γίνεται τρομερή δουλειά από τον Μιχάλη τον Τζορμπατζάκη και άλλος ένας στόχος είναι να κατεβάσουμε ένα μικρό τμήμα στο πρωτάθλημα, ίσως το Κ12. Έχουμε 110 παιδιά στην ακαδημία μας, αλλά αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο, καθώς οι προπονήσεις γίνονται στο 5χ5».

Το γήπεδο και τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να γυρίσει και πάλι στη φυσική της έδρα η ομάδα από το Εμπορείο: «Γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να πάρουν και πάλι μπρος οι διαδικασίες για το γήπεδο, όπου έχουμε κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε. Μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα λυθούν όλα αυτά και σύντομα πιστεύω να έχουμε νέα για το γήπεδο μας, που θα μας λύσει πολλά προβλήματα και τότε νομίζω θα μιλάμε για άλλα πράγματα».

26195236_2019659014978955_1905686829_o.png

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares