Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 21:43

Γαλανός: Οι Κυκλάδες θα είναι στον τελικό

Κάποιες φορές η διαίσθηση δεν λαθεύει και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, καθώς το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Μάριος Γαλανός είχε προβλέψει τον αντίπαλο της Μικτής μας ομάδας σχολιάζοντας σε δικό μας ποστ.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό μας δημοσίευμα που αφορούσε την ανακοίνωση διεξαγωγής της κλήρωσης των ημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων, ο κ. Γαλανός σχολίασε: «ΕΠΣ Ηρακλείου ετοιμάσου».

Έτσι και έγινε λοιπόν και ο παράγοντας από τη Σαντορίνη έπεσε μέσα στην πρόβλεψη του, με την κληρωτίδα να βγάζει στον δρόμο της Μικτής μας την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Πάντως ο ίδιος σε δήλωση που έκανε στο sportcyclades.gr, επιβεβαίωσε την διαίσθηση του, προβλέποντας μάλιστα την πρόκριση της ΕΠΣ Κυκλάδων στον τελικό: «Λόγω του ότι είμαι Κρητικός κατά το ήμισυ, ήμουν στην διαίσθηση μου σίγουρος ότι θα αγωνιστούμε με την ΕΠΣ Ηρακλείου Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση γιατί και οι Κυκλαδίτες και οι Κρητικοί έχουν ταμπεραμέντο που ταιριάζει. Η πρόβλεψη μου εδώ και καιρό είναι ότι οι Κυκλάδες θα είναι στον τελικό».

Το σχετικό ποστ

2018-03-16_5.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares