Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 20:11

Παναγιώτης Μπουζαλάκος: Δεν ήταν τυχαία τα κύπελλα του Περιστεριώνα!

Μεγάλες στιγμές ζει το τελευταίο διάστημα η Τήνος… Η ομάδα μπάσκετ του Περιστεριώνα μετά τους έφηβους, αλλά και τις κορασίδες, ήταν η σειρά και του παιδικού τμήματος του συλλόγου την περασμένη Κυριακή 25 Μαρτίου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΣΚ Κυκλάδων!

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες του Περιστεριώνα πέτυχαν κάτι σχεδόν το απίστευτο… Και στους τρεις τελικούς των φάιναλ φορ που συμμετείχαν σε Τήνο, Πάρο και Σαντορίνη βγήκαν νικητές. Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, σήκωσαν τα εκάστοτε κύπελλα στον κυκλαδίτικο ουρανό και έκαναν υπερήφανους άπαντες στην “κυανόλευκη” οικογένεια.

Ο πρόεδρος του Περιστεριώνα, ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος εξέφρασε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά τον μεγάλο ενθουσιασμό του για τις επιτυχίες της ομάδας, ενώ απέφυγε ως επικεφαλής της διοίκησης να …ευλογήσει τα γένια του.

«Τρίτωσε το καλό», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος και πρόσθεσε: «Μετά τους εφήβους και τις κορασίδες και οι παίδες μας ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αγωνιστικά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Ευτυχέστερο όλων ότι όλοι γύρισαν πίσω υγιείς χωρίς τραυματισμούς. Η Τήνος γιορτάζει, το τηνιακό μπάσκετ είναι στην ψηλότερη θέση των Κυκλάδων. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά γιατί όλα έχουν την εξήγηση τους. Πρώτα από όλα τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και στους αθλητές και στις αθλήτριες της ομάδας μας. Έχουμε την ευλογία στον πάγκο της ομάδας να μας βρίσκονται όχι μόνο δύο από τους καλύτερους προπονητές των Κυκλάδων, αλλά δύο εξαιρετικοί άνθρωποι. Ο Αντώνης ο Βιδάλης και ο Παναγιώτης ο Σιώτης με το ήθος τους και τη δουλειά τους έχουν βάλει όλα αυτά τα χρόνια το τρένο του Περιστεριώνα στη σωστή τροχιά, αυτοί είναι οι μηχανοδηγοί μας».

proponites.jpg

Αναφερόμενος στους πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες του παρκέ, τόνισε: «Δεν είναι όμως μόνο η μηχανή του τρένου αλλά και τα βαγόνια με τα παιδιά μας. Οι παίκτες μας είναι στην κορυφή γιατί είναι οι καλύτεροι. Έχουμε απίστευτη χαρά όχι γιατί τα παιδιά μας είναι πρωταθλητές, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια στην κοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν σαν άνθρωποι. Δεν ήταν τυχαία αυτά τα κύπελλα, το αξίζανε όλα τα παιδιά γιατί δούλεψαν και πάλεψαν όλη τη χρονιά και φάνηκε μέσα στο γήπεδο σε όλα τα f4 που παρότι έπαιξαν απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες ανταποκρίθηκαν σε κάθε πρόσκληση και νίκησαν πανάξια σε κάθε αγώνα. Και πίσω από αυτά τα παιδιά κρύβονται φοβεροί γονείς, στηρίγματα ακλόνητα που είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε ανάγκη τους και δυσκολία και αυτοί αξίζουν τη δόξα του νικητή».

Kosmos.jpg

Ο Μπουζαλάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον φίλαθλο κόσμο του Περιστεριώνα, που έδωσε δυναμική παρουσία και στα τρία γήπεδα που διεξήχθησαν τα φάιναλ φορ, αλλά και στις υποδοχές των αποστολών από Πάρο και Σαντορίνη αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τα λόγια είναι περιττά, όλη τη χρονιά μαζί, σε κάθε αγώνα, σε κάθε ταξίδι, σε όλα τα f4. Όταν τα πόδια βάραιναν η φωνή τους μας έδινε φτερά, το τύμπανο έδινε χτύπο στην καρδιά μας. Δεν είμαστε απλά μια ομάδα, δεν τελειώνουν όλα σε μια ώρα προπόνησης, είμαστε μια οικογένεια. Όλοι μαζί στις νίκες , στις ήττες, στις χαρές, στις λύπες, στα εύκολα, στα δύσκολα, όλοι χωράνε στην αγκαλιά του Περιστεριώνα κανείς δε περισσεύει. Σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν οι χορηγοί μας και οι δωροθέτες μας που δίνουν οικονομικές λύσεις στην ομάδα μας. Να μην ξεχάσουμε και την Κατερίνα τη Σελέντη τη φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας μας που βοήθησε ουσιαστικά τα παιδιά μας με τις άριστες γνώσεις της, της οφείλουμε πάρα πολλά».

bouzal.jpg

Όσο για τη διοίκηση του συλλόγου, ο ισχυρός άνδρας του Περιστεριώνα επεσήμανε: «Μπορεί να ακούγεται συχνά ο πρόεδρος, ή να γίνεται σύνθημα, αλλά θα ήταν άδικο να μην πω ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του ΔΣ του Περιστεριώνα που εδώ και τέσσερις μήνες έχουν δώσει όλο τους το είναι για την ομάδα. Ο Περιστεριώνας είναι δημοκρατία, από την εκλογή των θέσεων των μελών μέσα στο ΔΣ μέχρι και την πιο απλή απόφαση όλα είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας, όλοι μαζί αποφασίζουμε. Κάθε επιτυχία οργανωτική είναι μετά από πολύ αγώνα και κόπο όλων των μελών ανεξαιρέτως. Υπάρχει τόση όρεξη για προσφορά μέχρι παρεξηγήσεως καμιά φορά. Προσωπικά νιώθω ευτυχής που βλέπω σε όλα τα μέλη απίστευτη αγάπη για την ομάδα».

Ποιο είναι, όμως, το όραμα τόσο το δικό του, όσο και των υπολοίπων μελών της διοίκησης; «Οι κούπες ήρθαν αλλά ο στόχος μας σαν ΔΣ δεν είναι αυτός. Όραμα μας είναι να έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ και όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά στον αθλητισμό της Τήνου και σε άλλα αθλήματα. Να σηκωθούν τα παιδιά από την καρέκλα, να αφήσουν το κινητό και να πιάσουν μια μπάλα στα χέρια, να γνωρίσουν τη χαρά της άθλησης, την αξία του Ευ Αγωνίζεσθαι, την ολοκλήρωση μέσα από την ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει όλοι μαζί και τότε θα πούμε ότι πετύχαμε».

filathlos.jpg

Τελειώνοντας δεν ξέχασε να αφιερώσει τις επιτυχίες των τριών αγωνιστικών τμημάτων υποδομής σε έναν άνθρωπο που δυστυχώς δεν ζει πλέον ανάμεσά μας… «Το έγραψα και στο προφίλ μου στο facebook, αλλά θέλω να το ξαναπώ, όλοι οι Τηνιακοί αποχαιρετήσαμε ένα μαχητή συνάνθρωπο μας, τον Γρηγόρη με τον οποίο είχαμε τις μέγιστες φιλικές σχέσεις και είμαστε και κουμπάροι. Θέλω έτσι να αφιερώσω σε εκείνον αυτό το τρίτο κύπελλο, γιατί αγαπούσε πάρα πολύ την ομάδα μας και όποτε μπορούσε ήταν στο γήπεδο δίπλα μας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή και τα παιδιά που έδωσαν χαρά από τη γη μέχρι τον ουρανό…».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares