Τα συγχαρητήρια στους Πανελληνιονίκες της Μικτής Νέων

Μετά την επική νίκη στο μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων επιστρέφει στη βάση της με την 3η θέση στην Ελλάδα που την κατατάσσουν πλέον στις μεγάλες δυνάμεις των τμημάτων υποδομής.

Όπως είναι φυσικό τα συγχαρητήρια για αυτό τα μεγάλο επίτευγμα είναι αρκετά και θα αναρτούνται στο παρόν άρθρο:

ΑΟ Πάρου 

2018-04-18_3.jpg

Τμήμα Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου

Το τμήμα Παλαιμάχων της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μικτή Νέων ΕΠΣΚ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα..

Συγχαίρουμε από καρδιάς τα παιδιά μας καθώς και τον προπονητή της ομάδας κ. Μοστράτο και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα!

Μετά τιμής,

Το Τμήμα Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, τον προπονητή, τα μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, τα Σωματεία και τους προπονητές των Κυκλάδων...

"Συγχαρητήρια! Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες μόνο υπερήφανοι μπορούν να αισθάνονται για την πορεία σας και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Οι κόποι κυρίως των Παιδιών αλλά και των Προπονητών και των Σωματείων στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, ανταμείβονται μέσα από τέτοιες επιτυχίες… Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Ομάδας Νέων, τον προπονητή κ. Μοστράτο και τους υπεύθυνους της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για αυτήν τους την επιτυχία."

ΑΜΕΣ Νηρέας

O ΑΜΕΣ Νηρέας συγχαίρει θερμά τα παιδιά της Ομάδας Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων για την τρίτη πανελλήνια θέση που κατέλαβαν με τη νίκη τους στο μικρό τελικό απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας,με σκορ 4-2 στην παράταση. Ο αγώνας ήταν αρκετά σκληρός και χαρακτηρίστηκε από πέντε αποβολές (τρεις για την Αχαΐα και δυο για τις Κυκλάδες). Η επιτυχία των νέων των Κυκλάδων είναι ιδιαίτερα σημαντική αν αναλογιστεί κανείς τις ιδιαίτερες συνθήκες του νησιωτικού μας συμπλέγματος και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτές,με συνεχείς μετακινήσεις μεταξύ των νησιών σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες. Μπράβο και πάλι στα παιδιά μας και στον άξιο προπονητή τους Γιώργο Μοστράτο, που έχει γράψει και στο Νηρέα αρκετές σελίδες της πολυετούς σταδιοδρομίας του.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της Μικτής Νέων ΕΠΣΚ για την νίκη της στον μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Συγχαίρουμε όλους τους Κυκλαδίτες αθλητές μας και τον προπονητή της ομάδας κ. Μοστράτο ο οποίος δίδαξε στα ''παιδιά του'' τις έννοιες των λέξεων ψυχικό απόθεμα και προσήλωση σε έναν ομαδικό στόχο.

Είμαστε περήφανοι που σ' αυτή την ομάδα είναι μέλος και ο αθλητής μας Κέβιν Κόντρα ο οποίος συνέλαβε και αυτός στη φετινή ιστορική πορεία της ομάδας της Ένωσης μας.

Με τέτοιο ''αύριο'' το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλο και λαμπρό!

Σας ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνετε να συνεχίσουμε.

Είμαστε περήφανοι για εσάς!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

ΑΟ ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Συγχαρητήρια στους παίκτες που είναι οι πρωταθλητές της καρδιάς μας και αποτελούν παράδειγμα για τις δικές μας παίκτριες .

Ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδιά αυτά που αφιέρωσαν την νίκη αυτή στην μητέρα του προπονητή τους, που έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες.

"Δήμητρα" ακούστηκε ρυθμικά και δυνατά από τα παιδιά και σίγουρα έκαναν περήφανους και συγκίνησαν και εμάς αλλά και τον προπονητή τους!

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων, στον πρόεδρο κ. Ρένο Φρέρη, στον προπονητή της ομάδας Γ. Μοστράτο, σε όσους βοήθησαν στην νίκη αυτή και στην δημιουργία αυτής της υπέροχης ομάδας αλλά και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτήν τους την προσπάθεια.

Για όλους τους Κυκλαδίτες είναι πρωταθλητές! 

Δ.Σ.

Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της Μικτής ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη συμμετοχή τους στο Final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων και την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Με μεθοδικότητα, ομοψυχία, και σωστή καθοδήγηση καταφέρατε μια σπουδαία διάκριση, κάνοντας περήφανο κάθε Κυκλαδίτη φίλο του αθλητισμού.  

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών σας και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

AO MYKONOY

Το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων για την Κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και στον προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο και ιδιαίτερα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας των Κυκλάδων για αυτή τη πολύ μεγάλη τους επιτυχία.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, στον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο και φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, που για μια ακόμη φορά μας έκαναν υπερήφανους, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων στην κατηγορία των Νέων.Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας επικράτησε της Ε.Π.Σ Αχαΐας με 4-2 στην παράταση (κ.δ 2-2) και έτσι πέτυχε την σημαντικότερη διάκριση στην ιστορία των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων.Ευχόμαστε στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ, στον προπονητή μας και στις μικτές μας ομάδες να έχουν ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.

 Πέτρος Ραουζαίος

Η Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο.

Η σημερινή νίκη με ανατροπή απέδειξε για ακόμη μία φορά σε όλους το “μέταλλο” που διαθέτει αυτή η ομάδα , την καρδιά Πρωταθλητή που είναι γαλουχημένοι οι παίκτες της Μικτής μας ομάδας , τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Για όλους εμάς είστε Άξιοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Η φετινή ξέφρενη και πρωτοφανής Ιστορική πορεία σας αποτελεί έναν πραγματικό Άθλο και Έπος και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις αντιξοότητες του νομού μας που κληθήκατε να υπερκεράσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι οποίες δυσχέραιναν το όλον έργο της Μικτής μας ομάδας( οι ελάχιστες προπονήσεις απόρροια της πολυδιάσπασης των νησιών μας και των ομάδων μας) εν αντιθέσει με όλες τις άλλες Μικτές Ενώσεις των νομών , όπου εβδομαδιαίως προπονούταν όλοι μαζί.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε την συμβολή του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ. Ρένου Φρέρη , στον οποίο του πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της όλης αυτής Ιστορικής και πρωτοφανής επιτυχίας όπου μία ποδοσφαιρικά μικρή Ένωση έφθασε να αποκλείσει ομάδες μεγαθήρια με ιστορία στο θεσμό.

Όλη αυτή η τεράστια διάκριση και άθλος ΔΕΝ θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν καθοδηγητής της όλης αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ήταν ο Ενωσιακός μας προπονητής κος Γιώργος Μοστράτος ο οποίος ενέπνευσε , εμψύχωσε , καθοδήγησε και επιτέλεσε άριστα το έργο του , ως σαν “αρχιμαέστρος” μιας

“καλοκουρδισμένης ορχήστρας” και ως ένας πραγματικός πατέρας όλων των παιδιών της Μικτής μας ομάδας.

Φυσικά ένα μεγάλο μέρος του όλου αυτού αποτελέσματος οφείλεται στα σωματεία των νησιών μας από όπου προέρχονται οι παίκτες της Μικτής μας όπου ιδίως τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής καθώς και στους προπονητές των ομάδων για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στις ομάδες μας.

Ένα ακόμη σπουδαίο στοιχείο που προσδίδει ιδιαίτερη σημασία και αξία στην φετινή πρωτοφανής επιτυχία είναι το ξεχωριστό δέσιμο που ανέπτυξαν οι παίκτες μεταξύ τους και με τον προπονητή τους , δέσιμο που έκανε την Μικτή μας να είναι μία αληθινή ομάδα – οικογένεια.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε την προσπάθεια που κάνουν όλοι οι διοικητικοί παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ. και η πλειοψηφία των παραγόντων του Κυκλαδίτικου

ποδοσφαίρου που βλέπουν την Μικτή μας ομάδα ως καθρέπτη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Με την φετινή φρενήρη αυτή επιτυχία σας με επιστέγασμα την νίκη σας επί της αντίστοιχης ομάδας της Αχαΐας και την κατάκτηση της 3η θέσης τυπικά , “διότι για όλους μας είστε πραγματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ” , γράψατε μία Χρυσή σελίδα στην Ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού και αποδείξατε ότι με θέληση και πίστη στον τελικό στόχο και ομαδικότητα όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Από χθες 13/4/2018 οι ποδοσφαιρικά “μικρές” Kυκλάδες ανήκουν στις κορυφαίες ποδοσφαιρικά ενώσεις στην κατηγορία των Μικτών ομάδων.

Θέλω πραγματικά εγκαρδίως να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας , ιστορικής και πρωτοφανής επιτυχίας καταρχήν τα ίδια τα παιδιά μας , τον Ενωσιακό μας προπονητή Γιώργο Μοστράτο, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. Ρένο Φρέρη , τα μέλη της επιτροπής των Μικτών μας ομάδων καθώς φυσικά τις ομάδες όπου ανήκουν οι ποδ/τες μας , τους προπονητές τους και τους γονείς τους που στήριξαν τα παιδιά σε αυτήν τους την προσπάθεια!

Εύχομαι ολόψυχα ανάλογες επιτυχίες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον στην Ένωσή μας στις διοργανώσεις των Μικτών ομάδων όπου είμαι απόλυτα σίγουρος με τέτοιον “καπετάνιο” ότι θα πραγματοποιηθούν.

Eπίσης εύχομαι στους παίκτες της Μικτής μας ομάδας να έχουν μία λαμπρή ποδοσφαιρική πορεία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου προδιαγράφεται μεγάλο και λαμπρό όσο ποτέ!

Όλοι οι Κυκλαδίτες είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι για εσάς!

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση

Ραουζαίος Πέτρος

Μέλος Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

Υ/Γ Φίλε Γιώργο είμαι απόλυτα σίγουρος πως η μητέρα σου από εκεί ψηλά είναι χαρούμενη και υπερήφανη για εσένα και τα “παιδιά” σου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares