Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 11:43

Με σοβαρότητα στην Πάρο, συγχαρητήρια στην Μικτή μας ομάδα

Ένα από τα δυσκολότερα ματς της σειράς που αφορούν τα Play off ανόδου για τη Γ' Εθνική δίνει ο ΑΟ Μυκόνου σήμερα στην Πάρο αφού φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα.

Το συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη θα πρέπει να παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα εάν θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να πάρει τη νίκη.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ηρεμία και συγκέντρωση για το αυριανό ματς.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Μυκόνου, Δημήτρης Δάρας, ο οποίος τόνισε

''Αντιμετωπίζομε το ματς με αρκετή σοβαρότητα. Το δείχνει αυτό άλλωστε και η προετοιμασία μας με δεδομένο ότι βρισκόμαστε από την Παρασκευή στην Πάρο. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε''. 

Ερωτηθείς, σε ποια στοιχεία θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του την προσοχή της, ο γνωστός παράγοντας της ιστορικής ομάδας υπογράμμισε:

"Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι κάθε ματς είναι δύσκολο και ειδικά όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις κατηγορίες που δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε καλή ομάδα όπως και ο αντίπαλος και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Εμεις κοιτάμε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο αυριανό ματς και μετά να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Σέριφο".

Ο κ. Δάρας δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το... ΕΠΟΣ των μικτών Κυκλάδων οι οποίες κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του λέγοντας:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον προπονητή και στους τεχνικούς των τμημάτων υποδομών όλων των συλλόγων είτε αυτή είναι η Σαντορίνη, είτε ο Άγιαξ Σύρου, είτε ο ΑΟ Μυκόνου, είτε ο ΠΑΣ Νάξου και πολλές άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί στις Κυκλάδες μια ομάδα τόσο ισχυρή που κοίταξε τους πάντες στα μάτια. Συγχαρητήρια στον κο. Μοστράτο αλλά τα μεγάλο μπράβο τα αξίζουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι ομάδες των Κυκλάδων». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares