Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 20:20

Έχω "δεθεί" με τον Πανθηραϊκό

Ο Λούκας Στάθης διανύει την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στον Πανθηραϊκό δείχνοντας να έχει βρει το... λιμάνι του στην ομάδα των Κυκλάδων.

Ο ικανότατος μέσος που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στους "μπλε", όσο περνούν τα χρόνια ωριμάζει ποδοσφαιρικά, έχοντας όλες αυτές τις σεζόν, καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας που δείχνει να σταθεροποιείται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Φέτος, ο ίδιος χρησιμοποιήθηκε τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αμυντικός μέσος και αντεπεξήλθε απόλυτα, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Πανθηραϊκού.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στη σεζόν που πραγματοποίησε ο ίδιος αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου τη φετινή σεζoν;

Η ομάδα ξεκίνησε βάζοντας υψηλά τον πήχη από το καλοκαίρι. Στο σύλλογο εντάχθηκαν ποδοσφαιριστές αρκετά καλοί που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Προσπαθήσαμε αρκετά και θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές η πορεία μας κρίνεται επιτυχημένη.

-Τι έφταιξε και η ομάδα είχε μέτριο ξεκίνημα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα ματς και χάσαμε πολύτιμο έδαφος. Θεωρώ ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε βασικό κορμό.

-Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη για τον Λούκας στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον Πανθηραϊκό;

Για εμένα δεν ξέρω εάν ήταν η καλύτερη χρονιά αλλά κάθε χρόνο δίνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Πανθηραϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του αυτές τις 4 σεζόν που βρίσκομαι στο σύλλογο.

-Ποια είναι η άποψη σου για τον απαιτητικό όμιλο που συμμετείχατε;

Σίγουρα συμμετείχαμε σε έναν απαιτητικό όμιλο και ήθελε μεγάλη προσπάθεια κάθε αγωνιστική. Άλλωστε, στη Γ' Εθνική κάθε ματς είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα πρέπει να παρουσιάζεσαι συγκεντρωμένος και σοβαρος. Όπως έδειξε η βαθμολογία εμείς τερματίσαμε στη 2η θέση με 32 βαθμούς και η ομάδα που υποβιβάστηκε είχε 26. Αυτό από μόνο του δείχνει τη δυσκολία του ομίλου.

-Θεωρείς ότι μπορούσατε βάση των κινήσεων που έγιναν το καλοκαίρι να διεκδικήσετε το πρωτάθλημα;

Νομίζω ότι ο τίτλος χάθηκε από τον α' γύρο και μετά το Δεκέμβριο το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλαμε ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία κάτι που το καταφέραμε κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στον Πανθηραϊκό;

Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό.Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση και τον κόσμο. Έχω "δεθεί" με τον κόσμο του Πανθηραϊκού και τους ευχαριστώ που βρίσκονται κοντά μας κάθε χρόνο, όπως και τη διοίκηση που μας στηρίζει,

 

 
Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares