Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 23:52

Βαγγέλης Ξαγοράρης: Ήταν η καλύτερη μου χρονιά

Ισχυρή προσωπικότητα και εξίσου ισχυρή δύναμη εντός του αγωνιστικού χώρου, ο Βαγγέλης Ξαγοράρης ήταν η ανασταλτική δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Μικτής μας ομάδας και ένας από αυτούς που αποτελούσαν την ραχοκοκαλιά των «τριταθλητών» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

gfdsyuuikjlsdz_1.jpg

Μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι το μικρόβιο του ποδοσφαίρου το κόλλησε από τον πατέρα του Ανδρέα, ο οποίος είναι δίπλα του σε κάθε βήμα, αλλά σίγουρα σημαντικό ρόλο στη πορεία του έπαιξε το πηγαίο ταλέντο που διαθέτει, το οποίο τον κατατάσσει δικαίως μέσα στα κορυφαία χαφ τον Κυκλάδων.

Η ομάδα που τον έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά είναι ο Άγιαξ Σύρου, με τον ίδιο να μην κρύβει ποτέ την εκτίμηση που τρέφει για τον ποδοσφαιρικό του μέντορα, τον προπονητή του Γιώργο Ρούσσο, ενώ όπως όλα τα παιδιά της Μικτής , αναγνωρίζει στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας τον ηγέτη εκείνον που κατάφερε να ενώσει το ταλέντο των Κυκλάδων σε μάι οικογένεια και το εκτοξεύσει στην 3η θέση της Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της ένωσης μας.

Ο Βαγγέλης Ξαγοράρης δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα των παικτών που μίλησαν στο sportcyclades.gr, όπου απατώντας στις ερωτήσεις μας, μίλησε για την επιτυχία της μικτής και το μέλλον του.

gfdsyuuikjlsdz_2.jpg

Βαγγέλη, μία χρονιά, ίσως από τις πιο ονειρεμένες για σένα. Πως νιώθεις για τα όσα καταφέρατε ;

«Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η φετινη χρονια ηταν η καλυτερη που ειχα ποτε. Ολα ξεκινησαν πριν 3 χρονια οταν ειχαμε μεινει εκτος απο την ομαδα των δωδεκανησων στους ομιλους και ειχαμε ολοι στεναχωρηθει αρκετα. Ετσι φετος,μιας και ηταν η τελευταια μας χρονια ημασταν ολοι αποφασισμενοι να διαπρεψουμε και να κατακτησουμε αυτα που μας αξιζαν.Ετσι τα συναισθηματα που ολη ομαδα νιωσαμε ειναι λυτρωση χαρα κ περηφανεια».

Τι αποκόμισες από όλο αυτό, τι κέρδισες σαν παίκτης και σαν άνθρωπος;

«Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι μετα απο μια τοσο μεγαλη επιτυχια θα εχουμε αποκομισει και πολλες εμπειριες. Σιγουρα απο ολη μας την πορεια εμαθα οτι στο ποδοσφαιρο μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο πρεπει να αγωνιζεσαι για να πετυχεις τη νικη (μετα τις 3 ανατροπες) και επισης να μην επηρέαζεται το αγωνιστικο κομματι απο εξωτερικους παράγοντες (ξαφνικος θανατος της μητερας του προπονητη μας)».

gfdsyuuikjlsdz_3.jpg

Θέλω να μου μιλήσεις λίγο για το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ όλων που απάρτιζαν αυτή την αποστολή από τη Χίο μέχρι τον μικρό τελικό

«Αρχικα θα ηθελα να κανω ξεκαθαρο οτι κατα τη δικη μου προσωπικη αποψη αυτο που καταφεραμε δεν οφειλεται σε τιποτα αλλο παρα μονο στη σχεση που υπηρχε μεταξυ των παικτων , του προπονητη και του διοικητικου συμβουλιου. Ολοι οι παικτες ειχαν αριστες σχεσεις τοσο μεταξυ τους οσο και με το προπονητη καθως ημασταν ενωμενοι και αγαπημενοι και στις ευχαριστες και στις δυσαρεστες καταστασεις τις οποιες βιωσαμε».

Που το αφιερώνεις;

«Την επιτυχια μας αυτη την αφιερωνω αρχικα στην οικογενεια μου για την στηριξη και το κουραγιο που μου εδιναν καθε στιγμη καθως και στον προπονητη μου το Γιωργο το Μοστρατο που επιτελους μετα απο αρκετα χρονια δουλειας καταφεραμε να διακριθουμε».

gfdsyuuikjlsdz_4.jpg

Ο Άγιαξ και ο Γιώργος Ρούσσος τι ρόλο έχει παίξει σε όλο αυτό;

Όσον αφορα το κυριο Ρουσσο σιγουρα και αυτος εβαλε το δικο του λιθαρακι για την επιτυχια. Το γεγονος οτι 6 παιδια απο το κ16 του Αιαντα ηταν στην μικτη ομαδα δειχνει οτι γινεται πολυ καλη δουλεια στη προπονηση. Ακομα θα ηθελα να τον ευχαριστησω καθως εστω και τηλεφωνικως ηταν παντα διπλα μας πριν και μετα τα κρισημα παιχνιδια της μικτης.

Προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον υπάρχουν;

« Οσον αφορα το μελλον εγω νομιζω πως εχω αποφασισει πως δεν θελω να ασχοληθω επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα σταματησω και να παιζω. Τελος, τα επομενα δυο χρονια σκοπευω να αφοσιωθω στο σχολειο μου και στις πανελλαδικες εξετασεις».

gfdsyuuikjlsdz_6.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares