Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 23:46

Θοδωρής Δάρας: Μεγάλη χαρά και περηφάνια για αυτήν την ομάδα

Ένας ποδοσφαιριστής, σταθερός που βγάζει πάθος στο παιχνίδι του, ο Θεόδωρος Δάρας ήταν μία από τις σταθερές αξίες στην άμυνα της Μικτής ομάδας Νέων και ένας από αυτούς τους παίκτες που αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της επίλεκτης μας ομάδας, αποτελώντας έναν από τα βασικά εργαλεία στα χέρια του Γιώργου Μοστράτου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

 

30652387_1827598517543656_3008383059067142144_o.jpg

Η απόδοση του αποτέλεσε βαρόμετρο, καθώς μιλάμε για έναν μπακ - χαφ με σταθερή απόδοση και με αγωνιστικά ξεσπάσματα που δίνουν επιθετικό πλουραλισμό στη Μικτή.

Δίπλα του σε όλο αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι ήταν και είναι ο πατέρας του Δημήτρης Δάρας ο οποίος είναι δίπλα του και τον στηρίζει σε όλες του τις αποφάσεις. Κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς μιλάμε για έναν πατέρα με ποδοσφαιρικές παραστάσεις που λίγοι έχουν στις Κυκλάδες.

Βέβαια αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Θοδωρής  την ποδοσφαιρική αξία την έχει αποδείξει στα γήπεδα των Κυκλάδων με τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου, όπου με προπονητή τον Μάκη Πούλο τα τελευταία τρία χρόνια έχει στο παλμαρέ του μεγάλες διακρίσεις.

Ο Θοδωρής Δάρας μίλησε στο sportcyclades.gr, απατώντας σε ερωτήσεις για το μέλλον του, την επιτυχία της Μικτής.

 

Θοδωρή σε μια χρονιά όνειρο κατακτήσατε τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, πως νιώθεις για τα όσα καταφέρατε ;

Μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Ελλάδα θα ήθελα να εκφράσω την μεγάλη χαρά και περηφάνια που νιώθω για αυτήν την ομάδα η οποία μέσα από πολλές δυσκολίες, κακοκαιρίες και ελάχιστα παιχνίδια κατάφερε να φτάσει ως εδώ.

Τι κέρδος έχεις εσύ σαν ποδοσφαιριστής και σαν... Δάρας;

Μέσα από όλο αυτό το ταξίδι κατάφερα μαζί με τους συμπαίκτες μου να αποκομίσουμε τόσο τις τακτικές και την πειθαρχία όσο και πολλές εμπειρίες οι οποίες θα μας ακολουθούν για όλη μας τη ζωή και σίγουρα θα μας βοηθήσουν μελλοντικά

Να μας πεις για τη σχέση που υπήρχε μεταξύ όλων που απάρτιζαν αυτή την αποστολή από τη Χίο μέχρι τον μικρό τελικό

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η ομάδα των Κυκλάδων ήταν και είναι ακόμα μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό συντέλεσε στα μέγιστα για να φτάσουν οι Κυκλάδες ως εδώ . Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε μια παρέα οπού όλοι παίζουμε για όλους προσθέτοντας βέβαια και το μεγαλείο της ψυχής που βγάζαμε σε κάθε ματς ξεχωριστά.

Που το αφιερώνεις;

Το αφιερώνω πρώτα από όλα στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας τον Κ. Γιώργο Μοστράτο , στην οικογένεια μου η οποία δεν μου έχει στερήσει τίποτα και με στηρίζει πάντα και στους φίλους μου τον καθένα ξεχωριστά.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Α.Ο. Μυκόνου;

Ο ΑΟ Μυκόνου εδώ και χρόνια κάνει επαγγελματική δουλειά στις ακαδημίες όπως και στην αντρική ομάδα. Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως έχει βοηθήσει τόσο η διοίκηση (του Α.Ο. Μυκόνου), όσο και ο πρόεδρος μας ο κ. Αλεξανδρος Κουκας οποίος μας παρέχει τα πάντα, δεν μας στερείται τίποτα και είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί.

Ο προπονητής μας ο κ. Μάκης με τον οποίο δουλεύουμε εδώ και 3 χρόνια μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα μέσα από προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Όπως και άλλοι προπονητές οι οποίοι μας είχαν σε μικρότερες ηλικίες έχουν συντελέσει στο να ανδρωθούμε ποδοσφαιρικά.

Δύο λόγια για τις φιλοδοξίες σου σαν ποδοσφαιριστής;

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω επαγγελματικά και γι αυτό δουλεύω και προσπαθώ και η μικτή παρέχει αυτή τη δυνατότητα

30688993_1828375100799331_4270616257360822272_o.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares